Siinä kohtaa missä meillä tasan vuosi sitten oli tekojoulukuusi on nyt palmu. Vuosi sitten juoksin myös hypistelemässä jouluosastoilla koristeita ja kynttilöitä, lahjapapereita ja pipareita. Nyt surffailen netissä etsimässä bikineitä ja sain juuri ja juuri aikaiseksi työnnettyä koko vuoden parvekkeellamme olleiden jouluvalojen pistokkeen pistorasiaan. Vuosi sitten omistin myös suklaakalenterin, mitä innoissani, kuin kersana konsanaan availin joka aamu. Nyt joka aamuinen rutiini on laskea vain montako päivää on lähtöömme jäljellä.
Tykkään tästä Afrikkalaisesta joulustamme.
 

 

 

 

Housut,sormus:gt. Toppi:Lindex. Kengät:Blanco. Jakku:hm

Ja niinkuin monelle ilmeisesti jäi epäselväksi miksi emme vietä joulua tänävuonna, niin syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että emme ole Suomessa. Ei ole lunta, eikä sukulaisia, laatikoista ja rosollista puhumattakaan. Joulu on tosi kiva, mutta en ota sitä niin vakavasti, ettenko voisi viettää yhtä antijouluista joulukuuta.
Ensivuonna sitten taas perinteinen jouluhässäkkä on tervetullut :)

 

Kommentit (9)

Anonymous

Ihana asu :) Eihän sitä joulua tarvii joka vuosi viettää. En ymmärrä itsekkään sitä kaikkea jouluhössötystä!-Aino

Reetta

Todella upea asu sulla ollut taas! :) Mun mielestä olis todella outoa olla Suomesta pois jouluaattoa, mutta joulupäivänä voisin istua jo onnellisesti lentokoneessa jonnekkin lämpimään :D

Jenny Vee

Vaikka toi muovikuusi tuolla olkkarissa onkin..Jouluvalot kehissä.. Ja oli ihana fiilistellä glögi lasi kädessä jne..Niin kyllä tuo Afrikkalainenkin joulu kuulostaa HYVÄLTÄ :) Että kelpais. Joulu on taas ensi vuonna, eli perus hässäkkäjoulua ehtii viettää vielä monta kertaa!

Julia

Anonyymi,Laukku on Friis & companyn.Anonyymi,Se on poikaystäväni. Muistaakseni aikoja sitten ostettu kodin ykkösestä :)Kiitos kaikille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat