Luin aamulla kommentin, missä kysyttiin voisinko tehdä postauksen lahjaideoista miehille.
Olen ehkä hieman huono toteuttamaan toivepostauksia nopealla aikataululla. Toiveet kirjaan aina ylös, mutta postaus tulee sitten kun on tullakseen. Ihan kuin pääni sisällä pyörisi palloja missä on ideoita ja yksitellen ne tippuvat sieltä pois ihan sattumanvaraisesti.

Olipas huono vertauskuva.

Joka tapauksessa tämän toiveen pallo vierikin sitten saman tien tietokoneelle. Keksin kätevästi vain listata tähän kaikki ne lahjat mitä olen joskus itse antanut poikaystävälleni, tai mitä tiedän ystävieni antaneen heidän miehilleen.

 

Lahjojen keksiminen miehille on joskus kyllä todella haastavaa, eikä nämäkään mistään omaperäisyyden ostoskeskuksesta ole ostettu, mutta mitä olen kuullut, välillä miehet pitävät niistä perusjutuista.

YLI 120€

1.Laadukas nahkavyö.
2. Makia Original Raglan parka
3.Bose kaiuttimet
4.Pelikonsoli

 

ALLE 120

1. Costo Ibele lompakko/kännykkäkotelo
2. Apple TV mediasoitin
3. Netflix tilausvideopalvelu
4. Nike free juoksukengät
5. VillaWool&Makia Calypso pipo
6. Hajuvesi
7. Laadukkaat kuulokkeet
8. RayBan Aviator aurinkolasit

Kommentit (10)

Kristiina

Hyviä lahjaideoita! Mikäli mies pitää lukemisesta, saattaisi myös uudet Andre Agassin ja David Beckhamin "elämänkerrat" olla kiva lahja. Etenkin ekaa on kehuttu ihan naistenkin toimesta, on kuulemma mielenkiintoinen, vaikka ei tenniksestä diggaiskaan.

Kira

HAHA Onks W ja L jotain long lost buddies, koska näistä yli puolet löytyy jo täältä meidän kaapista ja tämän vuoden toiveet nyt nätisti myös esillä kokoelmassa :D Mahtavaa!! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itse ostin Laurille juuri tuon väriset Intersportista. Siitä on tosin jo varmaan vuosi. Toivottavasti ei ole vanhaa mallistoa :(

Ninni

Oon aina miettinyt miten tyvesi näyttää aina juuri värjätyltä ja satuin mainitsemaan asiasta ystävälleni, joka muisteli, että olisit joskus maininnut käyttäväsi hiushuulipunaa? Mitä tämä kyseinen tuote siis on ja mistä sellaista on mahdollista hankkia? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah :D Kyllä! Ostin joskus Etelä-Afrikan apteekista sellaista hiushuulipunaa, mutta loppupeleissä se oli koostumukseltaan aika raskasta ja vaihdoin sen myöhemmin hiuspuuteriin (myöskin samaisesta apteekista ostettua). Hiuspuuteri on koostumukseltaan vähän niinkuin luomiväriä ja sitä levitetään tiiviillä siveltimellä. Lopputulos paljon luonnollisempi. Mattapintainen hiusten värinen luomiväri varmaan ajaa melkein saman asian :)

jenni

kiitos vinkeistä, tuli tosiaan tarpeeseen tähän aikaan vuodesta! varsinkin tuo costo ibele oli ihan uus tuttavuus! hyvää joulunodotusta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Laurilla on ollut käytössä jo yli kahden vuoden ajan joka päivä tuon Coston Ibele. Sekä kännykkäkotelona, että luottokortti/seteli kotelona. Se on kai todella kätevä :)

Hyvää joulunodotusta myös sinne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016