Tästä joulupostauksesta ei tule nyt yhtään mitään. Ensimmäisenä iltana kuvien ottaminen unohtui jo alkumetreillä ja toisena unohdin kamerani kotiin. Iphone ei suoriutunut tehtävästä ollenkaa hyvin, mutta jotain tässä nyt teille.
 

 

 

 

Lauantaina kokattiin Saaran luona. Joulutunnelmaan ei edes yritetty päästä. Valmistettiin vaan kanaa ja kumottiin pullo viiniä. Myöhemmin lähdettiin porukalla ulos. Jouluaatto baarissa on aika uusi käsitys minulle, mutta yökerho oli aivan täynnä ja meillä oli todella hauskaa.

Sunnuntaina oli absurdia istuutua hienoon joulupöytään bikineissä ja 30 asteen helteessä. Saaran poikaystävän vanhemmilla on mitä upein asunto. Jos en väärin ole laskenut niin seitsemän kerrosta ja on viinihuonetta ja uima-allasta. Hissikin löytyy.
Täällä tosin hulppeat asunnot eivät ole mikään harvinaisuus. Mitä ylemmäs vuorille menet sitä jättimäsemmäksi asunnot kasvavat ja ferrarit lisääntyvät.

Jokatapauksessa ihana erilainen joulu on nyt takana. Afrikkaa enää muutama päivä edessä ja yhtään ei tekeisi mieli lähteä pois.
 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

Anniina

Mä oon haaveillut jo kauan, että saisin viettää joulun tai uudenvuoden ulkomailla. Tää postaus ei tehnyt mitään muuta kun kasvatti mun hinkua toteuttaa ens vuonna tää suunnitelma! Teillä näyttää olleen todella hauskaa! :-)♥: Anniina

Julia

Anniina,Jos ei ole niin jouluihminen niin kyllä on ihanaa, suosittelen :)Anonyymi,Saara on ihan suomalainen. Tapasi tämän miehen Balilla ja täällä ne nyt Cape Townissa asustelee onnellisena.

Katya

Taas on pakko sanoa, että on kyllä ihanan näköstä tuolla! :) varmaan ihan kivaa viettää välillä ei-niin-perinteinen joulu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram