Tältä minä olen näyttänyt ehkä nyt jokaisena viikon päivänä. Vaatetukseltani siis. Tukka ja naama on asia ihan erikseen, mutta onneksi paistaa aurinko ja aurinkolasini ovat isoja. En ole jaksanut oikein panostaa.

Edellinen viikko oli outo ja tämä on kiireinen.
Ne auraavat nyt harmaat lumikinokset katujen varsilta pois. Huomasin tämän aamulla kun auto ei ollut siinä mihin olin sen jättänyt.


Auto löytyi nurkan takaa ja onneksi kasat on nyt pois ja kevät tulee joskus.

p.s Footwayltä saamani Uggit eivät ole vieläkään likaiset.
Takki // Zara

Neule // Monki
Huivi // LV
Aurinkolasit // GucciHousut // BikBok
Laukku // Mulberry

Kommentit (19)

Minna

Tuo asuhan on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kiva! Värit sopivat mainiosti yhteen :)

jenni

ihan huippu asu, rento! :) sellaista kysyisin tuosta huivista, onko sinulla se lurex vai ''normi''versio siitä ja onko menny käytössä miksikään tai pidätkö siitä erityisen hyvää huolta? jospas itsekin uskaltaisi kävellä vuittonille sen ostamaan :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Normi, eli se villasilkki sekoitus. Huivihan on ollut minulla vasta reilun kuukauden (käytössä kyllä todella paljon) eikä vielä näy mitään kulumisen merkkejä.
En tee mitään sen erikoisempaa, kuin ripustan sen aina ilmavaan tilaan henkariin käytön jälkeen jotta se saisi "hengittää" ja ei ryppyyntyisi.

Vanessa

Moikka!
Oon nyt ihastellut tota sun LV huiviasi useassa postauksessa ja mietinkin nyt minkä hintainen se mahtaa olla?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, en nyt tarkalleen muista. Olisiko ollut hieman yli 300€ :)
Googlettelemalla varmaan löydät tarkemman hinnan kun minä nyt satun olemaan tällainen lahopää :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Näissä kuvissa pidennykset vielä on, mutta itseasiassa otin ne juuri pois :) Seuraavissa kuvissa (jos ne eivät ole Meksikosta) näkyy sitten jo siis oma tukka :)

Jossu

Ihanan rento asu :) Onko neule ihan hiljattain hankittu? Pieni himo iski moiseen ;) Harmi vaan kun täällä kodin lähellä ei o Monkia :/

ihastunut

Voih, tuo takki on aivan ihana! :) Onkohan vielä myynnissä tai saako Zaran nettikaupasta?

Lara

Hei! Voisitko sanoa että mikä noiden Uggien väri on? Tuo on just se väri jonka haluaisin mut olen vähän värisokea enkä erota onks ne harmaat vai vaaleanruskeat

J

Hei! En tiedä, josko sinulle on jo mainittu tästä asiasta, mutta "copyright"-teksti kuvan alareunassa ei valitettavasti auta, mikäli joku haluaa käyttää kuviasi. Kuva on helppo tallentaa ja rajata uudelleen niin, ettei tekstiä näy. Jos haluat varmistaa ettei kuviasi käytetä ilman että tietää mistä kuva on peräisin, suosittelen ohessa olevan kuvan kaltaista muokkausta:

http://www.picturesof.net/_images_300/Beautiful_Woman_In_Bikini_Next_to_...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat