Aijon myös lähteä tyhjällä matkalaukulla, jotta voin täyttää sen Jeffrey Campbellin kengillä.  Nyt kun olen niiden makuun päässyt- ja koska ne ovat painavia.
 

 

 

 

 

 

Ja tämä elämääkin tärkeämpi info tuli mieleeni koska huomasin var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17905396)a(1922462)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);document.write('');n sivuilla uutuutena Jeffrey Campbell Spike- niittikengät.
 

 

Kommentit (12)

hesu

Oon alkanut tykkäämään tollasista tolppakoroista, nyt vielä kun ne on paljon enemmän esillä joka paikassa esim. sunkin blogissasi :D Oon ihan mainonnan uhri!

Anonymous

Ah noi on mullekin tällä hetkellä joku ihmeen mieleenpinttymä. Kenzan blogia tässä jonkun aikaa seuraillu ja siellä Jeffrey Campbellin kenkiä nähny niin tullu himo niihin! Mutta ei nyt ainakaan vielä, sit kun pääsee jonnekin koittamaan niin sitten :)Fiipi

Julia

Äh, nämä valeprofiilit ovat niin rasittavia! Ihanaa, että tulit kertomaan tästä minulle niin sain ilmiannettua profiilin. Kiitos erittäin paljon :)

Julia

Samoin! Niin se mieli vaan hiljalleen tottuu liikasyötön jälkeen kaikkeen! En olisi ihan uskonut vuosi sitten että haluan nyt ehdottomasti tuollaiset jättikengät :D

eli

Eilen hain tullista juurikin nuo Litat piikeillä ja ne on varmaankin täydellisimmät kengät ikinä. Ainut, että jos tilaa omaa kokoa, niin ne saattaa olla pikkasen isot, mutta ainakaan omani eivät ole niin isot, etteikö ongelmaa voisi korjata pohjallisilla ja sukilla.

katariina

Mä niiiiin haluaisin käyttää tommosia kenkiä, mutta jo ihan peruskorkkareilla pää meinaa osua joka paikkaan :D

Saara

Katsoin Nellyltä noita spike-mallisia popoja mutta beigeinä ja menetin sydämeni niille! Harmi että budjettini on työttömän opiskelijan budjetti niin haaveiluksi taitaa jäädä :S Mutta rajut on, ja aina saa haaveilla :D

http://saaratikka.blogspot.com/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram