Miten voi HM:n alle viidentoista euron pitkä pala kangasta olla niin ihana? Tämä samainen kilometrimekko onkin vilahtanut täällä blogissa jo keltaisena ja päälläni kadulla vielä useamman kerran. Siis todella usean. Käytän näitä lähestulkoon aina.

Sinistä enemmän, koska keltaisesta näkyy hieman läpi. Harmaata en ole vielä ostanut, mutta sekin on luultavasti pakkohanke.
Jos jalassa on matalat kengät nostan hametta aina vyön avulla "ylöspäin” koska muuten helmaan kompastuisi alta aikayksikön ja löytäisi itsensä asfaltilta kirjavaan kankaaseen sotkeutuneena.

Kommentit (33)

Lauraa

Mulla on tollanen harmaa ja suosittelen ostamaa senki! Voisin kulkee se pääl 24/7, niin ihana se on:)

lisa

Moi! Käytät usein maksimekkoja, niin haluaisin kysyä mitä puet niiden kanssa hieman viileämmällä säällä (kun ei ole niin lämmin että voi olla pelkässä mekossa)? Minusta tuntuu, että en keksi niiden kanssa käytettäväksi mitään "yläosaa" viileämpään säähän.. Kiitos avustasi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvin istuvan bleiserin, tai sellaisen löysähkön, mutta yli lyhyen neulepuseron (vaikea selittää) Joskus myös kevyen nahkatakin, sellaisen siron :)

Anna

nätti mekko, toi halkio tekee siitä normi maximekkoa kivemman ja erikoisemman :) onko sun hiukset luonnostaan tuon väriset, väri sopii sulle hyvin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Halkio nimenomaan :)
Voi, oma väri on tuolla jossain kyllä peitossa :D Se taitaa olla sellainen perusruskea. Hiuksiin on laitettu paljon kultaista väriä, mutta tässä kuvassa se korostuu hassusti kun auringonlasku värjää sen tuollaiseksi.

Minna

Tuo näyttää kyllä hyvältä päälläsi! ja mitäs sitä hintaa tai paikkaa katsomaan, jos tuote tuntuu hyvältä päällä ja hinta-laatusuhde on kohdillaan ;) Kun vaate on roikkunut h&m henkarilla, niin näytti kovin arkiselta, mutta olet saanut kyllä puettua kokonaisuuden joka ei lainkaan ole tylsän arkinen tai kotivaate! :)
xoxo http://simplehappiness-minna.blogspot.com/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siis tuo mekko näytti kaupassa henkarissa tosiaan ihan "rääsyltä" :D oon hyvin iloinen että raahasin sen pukukoppiinn asti :)

Angelika

Toi mekko on ihana, munki varmaa täytyy käydä tollane hankkimassa! Paljon toi makso ?

aamukahvi

Ootko tehny joskus mallintöitä? Tai haaveillut/miettinyt, että voisit ryhtyä tekemään? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei, en ole :) Eikä se koskaan ole haaveenakaan ollut. En oikeasti osaa olla kovin luonnollinen kameran edessä (jos kuvaaja on siis joku oikea kuvaaja :D)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Etkä varmasi näyttäisi :D
Kengät on Biancosta (Berliinin Biancosta, Helsingissä ei ollut beigejä enää)

Salla

Moikka. Esittelit joskus täällä kuvanmuokkaus ohjelman jota käytät. En onnistu nyt millään löytämään sitä postausta vaikka yritin etsiä ja käyttää hakua jne.

Mikä se olikaan?

Elisa

Todella ihanan näkönen tuo maksimekko sun päällä. Pitää varmaan itsekin käydä kokeilemassa, josko se toimis tällasella mini-ihmisellä myös :D

Khaija

Hei mikä on noiden ja sitten niiden pitsi-Jeffreyjen mallin nimi(haha, kuinka kauan tuota lausetta muotoilin, toivottavasti idea välittyis :-D) ? Mulla on hankinnassa nyt omani ja kummatkin olisivat ihan unelmat. Vai siis ovatko nuo Jeffreyt? Ja saa sanoa mukavuus yms. mielipiteitä, kun mulla on hirmuisen vaikea tehdä tuon mallin suhteen päätöksiä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä ovat Biancosta, mutta hämäävän samantyyppiset kuin Jeffrey Campbellin Foxyt. Ne pitsiset ovat malliltaan Litat ja sandaalit siis Foxyt.

Molemmat huippumukavat jalassa! Tykkään eniten ruskista Litoistani, ne ovat vähän sirommat kuin pitsiset, eli siis vaikka molemmat ovat Lita - mallia on niissä silti eroja. Ne niittiset (spiket) painavat taas todella paljon enemmän, mutta mukavat nekin.

ansku

Alkanut hiukan tökkimään kun poseerat enimmäkseen jalat ristissä.

Muuten kiintoisa blogi.

Annika

Hei, sattuuko sulla olemaan tietoa löytyykö noita mekkoja vielä HM:ltä, ja jos niin mistä? Oon yrittäny metsästää, mutta ei oo löytyny. Liekö ovat jo loppuneet..:(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram