Onko InstaWeek –kollaasit ärsyttäviä? Minä teen nyt sellaisen.
Hurahdin tietysti alta aikayksikön tuohon aplikaatioon ja puhelimen kamera on ollut enemmän käytössä kuin koskaan iPhone vuosieni aikana. Koin sellaisen ahaa elämyksen että sehän toimii ihan melkein kuin oikea kamera.

Eilen mentiin iltakävelylle hietaniemen hautausmaalle. Oli kamala sumu ja niin pelottavaa. En olisi ilman Lauria mennyt, mutta oli kaunista siellä. Paljon kynttilöitä – ja sitä sumua. En nähnyt eteeni ja kompuroin joka oksaan.

P.s löysin Kampin k-marketista kiivi-hernekeittoa hassussa purkissa. Muita variaatioita oli myös porkkana-appelsiinikeitto ja kurkku, minttu-ruohosipulikeitto. Kovin kummallista.

Minut löytää Instagrammin ihmeellisestä maailmasta nimimerkillä juliaemiliat (koska kaikki muut oli varattuja).

Kommentit (18)

Vierailija

Hietaniemen hautausmaa on ihana paikka. Kiva lukea vanhoja hautakivia, erikoisia nimiä ja ammatteja. Sumussa varmaan tosi romanttista!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niin on! Kesällä kävin useasti, mutta näin pimeämpään aikaan on kyllä ihan eri tunnelma kun kynttilät valaisee :)

Senja

Mitä mahtaa olla tuossa ensimmäisessä ruokakuvassa??? :D näyttää kuolettavan hyvältä! Ja tuo hautausmaakuva on todella upea!

Eve

Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta pakko kysyä muutama postaus takaperin olleesta Dr.Hauschkan hiusvedestä.. Onko toiminut miten hyvin, kun itse olen sen ostamista miettinyt :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On toiminut :) Rauhoittaa hiuspohjaa tosi kivasti, mutta mitään hiusten lisääntyvää kasvua en ole kyllä huomannut :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei taida olla kyllä aitoja. Hyvännäköisiä kopioita on todella paljon, mutta kyllä ne aidot on hiukan kalliimpia :)

Simone

Hello, I've been a quiet reader so far, but wanted to say moi finally :) Though I lived in Finland for 3 years, my Finnish is not that good, but I luckily manage to grab what you are writing.
You have an awesome model face and I love your style!

Simone**

möörve

Hei, ihana toi nauhaletti. Oon itse metsästäny tollasta kivaa nauhaa jonka vois punoa hiuksiin. Mistä oot löytäny omasi?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hei, anteeksi etten huomannut vastata. Tuo nauha on Vilasta monia vuosia sitten löydetty. Olet etsinyt vastaavaa, mutta todella vaikea löytää! Ehkä jostain kangaskaupasta voisi katsoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018