Viimeinkin statement koru minulle! Minä se perässähiihtäjä tai pikemminkin se jolla on ne sukset kokonaan hukassa kun tulen myöhässä tässäkin asiassa.
Uskon tämän olevan tarpeeksi yksinkertainen kai. Ei ärsytä minua millään tavalla - Kaulakorut usein omassa kaulassani kun koen jostain syystä ärsyttäväksi, oli ne kuinka olemattomia tahansa.

Telkkarissa soi nyt eppunormaali ja se kyllä ärsyttää. En ole koskaan tykännyt puolikkaankaan nuotin vertaa heidän musiikistaan. En oikein ymmärrä miksi.

Uusi laukkuni – hurjat 29 euroa maksanut niittipohjainen pussukka on kuitenkin uusi paras ystäväni. Hyvä niin, koska tänään on selvästi ärsyttänyt kaikki.

Takki H&M // Paita VeroModa // Farkut Bershka // Kaulakoru Zara // Sormus YSL // Laukku Spirit Store

Kommentit (20)

Hannele

Oi että, kyllä vaan niin komppaan sua tässä eppunormaali-asiassa – voisko jo lakata soimasta radiossa? :D Samaan suteen vois painua vaikka Kolmas nainen, Yö ja mitä näitä nyt on.

Statement-koruja olen itsekin katsellut, mutta jotenkin eivät vain passaa mulle...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voisi :D
No, minulle Yö (ja suurin osa) muitakin vielä menee, mutta jokin ihme tuossa eppunormaalissa niin ärsyttää!

Pinja

Julia. Mä tunnustan. ITKIN eppujen keikalla liikutuksesta ruississa kaatosateessa ja se oli upeeta.
Humalatilalla saattoi olla osaa asiaan. Laitoin naamani myös mutaan.

Jossu

Hei ei oo aina matti myöhäinen: nyt kun muiden statement-into varmaankin on jo laantumassa mä vasta alan lämmetä ajatukselle :D Itsekin tykkään enempi pienemmistä kaulakoruista - isot tuuppaavat vaan tarttumaan kaikkialle :o
Näin sut muuten yks pvä Forumissa ja hymyilin ittekseni ku totesin tunnistavani sut - mistä muusta kuin... kengistä :D

Jossu

Oli joo ja mietein kauan et hitto vie tuunko sanomaan moi, mut kelasin siinä mitä itte aattelisin ku joku tulis moikkaamaa iha ku tuntis :D Siinä sitten päätin et olkoot ja kävelin Lindexiin, ni johan sä hetken päästä lompsit perässä sinne :D hah. Kivasti sopi sulle Jeffreyt ja yhtä nätti olit kuin kuvissa :) On vaan hassua miten blogimaailman kautta sutkin nykyään "tunnistetaan" kadulla :)

Laura

Mooi miten sä aina osaat tehdä just sopivia postauksia? Mä vietin koko päivän etsiessä sopivaa, ja järkyttävän isoa kaulakorua itselleni, ja toi on just täydellinen, ei niin iso että itken se kaulassa mutta kuitenkin näyttävä. Utelen että paljon tuo maksoi?:D
ja muuten, rakastan sun blogia! <33

Auringonkukka

Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Onko H&M takki tämän syksyn mallistoa?Sulla on uskomaton kyky yhdistellä kerta toisensa jälkeen upeita ja kiinnostavia asukokonaisuuksia. Tyylisi on kadehdittavan upea. Blogiasi on ilo lukea ja jokaista uutta postausta oikein odottaa. Löysin blogisi reilu vuosi sitten ja siitä lähtien olen ollut koukussa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Takki tosiaan on tämän syksyn mallistoa, mutta tietääkseni jo suurimmaksi osaksi loppuunmyyty :(

Kiitos ihanasta palautteesta! Tuli tosi hyvä mieli tästä :)

Jv

Ei ole loppuunmyyty! Ainakin helsingin keskustan kaikista liikkeistä löytyi iso kasa. Kokeilin itsekin mutta kiinni ollessa ei oikein istunut :( tuollein auki oli kyllä nätti niinkuin sullakin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat