En tiedä onko ihan normaalia ruveta itkemään kokkiohjelmalle? 

Yksi lempiohjelmistani – Masterchef Australian kolmas kausi alkoi Jimillä ja kun se tulee, minä teen itselleni ison kasan ruokaa, istun sohvalle, syön ja tapitan keskittyneenä telkkaria. 

Tänään katsoin nauhalta jakson, missä torttuhaasteessa eräs kilpailija ei ollut tyytyväinen suoritukseensa ja kieltäytyi tarjoamasta sitä tuomareille. Minä söin salaattia ja itkin sohvalla. Lauri venytteli lattialla jumppapatjan päällä ja katsoi minua huolissaan.

Se ei halunnut tarjota sen leivosta - sanoin nyyhkyttäen ja otin vähän lisää papajasalaattia.  Tämän kauden kilpailijat ovat todella hellyyttäviä.

 


Mukavaa viikonloppua kaikille - me lähdetään huomenna Tampereelle. 

 

 Kuat Instagram: juliatoivola

Kommentit (4)

Mira

Et ollut ainut kenelllä tuli kyyneleet silmiin :( John oli ihana persoona ! Harmitti kun hän tippui kisasta, mutta onneksi lähti pää pystyssä eikä kovin surullisin mielin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei! En ole vielä ehtinyt katsoa sitä jaksoa missä hän tippuu! :D Toisaalta ihan hyvä vaan, niin ei tarvitse nyt jännittää enää :)

Vierailija

Itkin ihan samassa kohdassa! :D Oli jotenkin niin ihailtavaa kun hän kieltäytyi tarjoamasta torttua koska ei sitä olisi tarjonnut perheellekkään. :)

Elina

Voi se oli niin ihana ja symppis se John ! Harmi et se tippu 8( välil vaa tuli semmonen olo et ne tuomarit ei uskaltanu kovin kärkkäästi jaella sille kritiikkii toisin ku muille koska sillä oli se vamma. Hassuu, se tais itekki sanoo et ei haluu mitää erityiskohtelua :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram