Näin nämä kengät jo ensimmäisenä päivänä Lissabonissa.

Näin ne myös toisena ja kolmantena ja neljäntenä päivänä. Ne jäivät lievästi sanottuna kummittelemaan mieleeni ja hyppivät silmilleni joka päivä jostain nurkasta.
Hintaa oli liki 50euroa ja minusta aivan liikaa Bershkan kengille- joiden epäilin hajoavan ensi metreillä.
Katselin niitä siis kaukaa, enkä edes sovittanut. Annoin niiden jäädä häiritsemään sinne hyllylle.

 

 

Viimeisenä päivänä teimme pikakierroksen ostoskeskuksessa ja jälleen kerran kaupan ylähyllyllä nuo typerät kiilakorot irvistivät minulle (shoppailu ei suinkaan käy psyykeeni päälle? Olenko tulossa hulluksi?) Tällä kertaa tosin kenkien vieressä vielä enemmän irvisteli räikeän punainen alennus kyltti huutaen -50%.

 

 

 

 

Tietysti ne nyt voi ostaa! Kokeilin innoissani kenkiä ja tykästyin niihin niin paljon, että olisin halunnut jättää ne suoraan jalkaani. Onnessani löydöstäni kiikutin ne kassalle, missä karu totuus paljastui (typerä Portugalin kieli kun en ymmärrä) että kyltissä oli lukenut tyyliin jotain: kengät jopa 50% alennuksessa, tai osa kengistä -50%. No, nämä eivät tietenkään kuuluneet siihen kastiin ja hinta kiikkui edelleen naurettavassa 50eurossa. Nyt oltiin kuitenkin soudettu liian syville vesille ja kengät olivat aivan liian mukavat jalassa ja olin jo asennoitunut omistavani ne ja nähnyt sieluni silmin itseni hyppelemässä kenkien kanssa kukkaniityllä (okei, mennään liian pitkälle) Jokatapauksessa oli ne pakko ostaa.

 

 

 

 

Nonniin! että sellainen tarina. Minä lähden tästä nyt nauttimaan auringosta ja ystävieni hyvästä seurasta, sekä pähkäilemään olnko oikeasti näin outo, että kirjoitan kokonaisen tarinan kenkien ostoprosessista.

 

 

Kommentit (7)

Satu

Tosi kivan näköiset kengät!!! Varmaan huippuihanat paljaiden säärien ja shortsien kanssa kesällä!!!

BaliChild

hähä mä kävin eilen vilassa ja sielä oli yksi jakku jota mä olen käynyt varmaan 1000 kertaa sovittamassa mutta jota en ollut ennen uskaltanu ostaa. nyt päätin et teen sen ja tädää se olikin (oikeesti) -50%!

Mimmu

Hyvin kirjoitettu tarina kengistä! Tykkään tosi paljon kirjoitustyylistäsi ja mielestäni kehityt kirjoittaja kokoajan :) Niin ja nätit kengätkin!

Oc

Viveka,Haha. Hyvä! :)Satu,Sinäpä sen sanoit! helteitä odotellessa.BaliChild,Just. Mulle ei ikinä käy noin! :( Mimmu,Iiihana ihana kuulla! Kiitos paljon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat