Instagram ilmestyi elämääni väkisin tuossa viime viikon puolella.
Olen aikaisemminkin kyseisestä ohjelmasta toki kuullut, mutta enhän minä näissä pysy enää perässä. Muistan kun joku täällä ensimmäistä kertaa kysyi millä nimimerkillä minut löytää sieltä ja olin vain yhtenä isona kysymysmerkkinä ja taas vain n. vuoden jäljessä.

Jokatapauksessa, lopullisesti minut tähän pisteeseen ajoi Fat Joe, kukapas muukaan - uskokaa tai älkää.
Ohimennen nimittäin kuulin n. kymmenen sekunnin pätkän kappaleesta, missä hieman surkeilla lyriikoilla räpättiin kaikista niistä kuvista mitä Instagrammiin lisäillään. Eipä kyseinen biisi ollut mieleeni mitenkään, mutta tuolla takaraivossa se kertosäe alkoi vaan piinaamaan minua riivaajan lailla ja kun neljättä päivää päässä oli pyörinyt pakko repeatilla samat sanat Instagram that, Instagram this ei vaihtoehdoksi jäänyt muuta kuin kirjautua kyseiseen hommeliin ja katsoa joko saisin sillä Fat Joen pois pääni sisältä.

No, en saanut, mutta tili pysyy silti ja kun sitä olette kyselleet niin nimimerkillä juliaemiliat se nyt löytyypi sitten :)
P.s En tajua siitä vieläkään mitään ja olen surkea kuvaamaan kännykällä.

Kommentit (6)

Fiipi

Missä sitä oliskaan ilman kännykän kameraa :D
Melkein kaikki viime aikaiset fb-profiilikuvani on otettu pienen pienessä laitamyötäisessä paikallisessa baarissa. Ja tottakai ne on pitäny siellä baarissa saada päivittää jo.
Mutta instagrammia, sitä en osaa käyttää :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, hauskinta tässähän on se että Instagram on vielä älyttömän yksinkertainen - SILTI, olen monesesti sitä näpräillessäni tokaissuut ääneen häh.
Pikkuhiljaa ehkä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram