Pukeutumiseen. Tätä kysytään usein.
Kovasti yritän pysyä kartalla selailemalla naistenlehitä ja muotiblogeija. Usein en tajua mistään mitään ja vielä useammin tulen siellä jälkijunassa. No ei sillä niin väliä, omalla fiiliksellä on väliä.

Oman luovuuden lösähtäessä kasaan yleensä poimin kivoja ideoita lookbookista.
Tässä muutama suosikkini:

Annabelle 25. Los Angeles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniela 23. Miami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja nyt haluan tuollaisen liehuvan hameenhelman.

 

Kommentit (15)

I'm Lacking

Mä oon nyt ihan hirveän ihastunut kaikkiin värikkäisiin vaatteisiin, mutta jostain syystä omasta kaapista löytyy lähinnä vaan mustaa sekä tummaa harmaata. Kai sitä aattelee, että noi värikkäät on paljon parempia toisten päällä eikä ees viitsi kokeilla :D. Ostin kyllä viikko sitten vihreän paidan joka oli ihan kiva ja olin katsellut samaa paitaa joskus keväällä tai kesälläkin.Toi kuvan 12 asu on ainakin tosi ihana.

henriika

Ihania asuja noilla tytöillä! Voitko antaa viel suorat linkit niiden profiileihin, nopeella haulla ei ainakaa osunut silmiin :s

Katya

Noi Danielan asut on niin ihania, ite seuraan niitä ihan hänen blogistaan. :) Olispa itelläkin tommonen tyylitaju ja vaatekaapin sisältö!

Julia

Unohdin sitten tosiaan laittaa linkit tyttöjen blogeihin. hups. Tulen korjaamaan sen asian tänne vielä kunhan saan paremman nettiyhteyden :)Kiitos kommenteistanne, vastailukin jää vähän vähälle ennen kun löytyy se kunnon netti täältä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat