Minä pidän Instagramista. Tai no, muotoillaan lause rehellisemmin – olen aika koukussa siihen. Huomaan painavani nykyään aivan tolkuttoman useasti tuon applikaation puhelimestani auki ja selailevani sieltä kuvia varmaan useammin kuin räpytän silmiäni.

Minä siis pidän Instagarmista vieläkin enemmän kuin ennen.
Ehkä siksi, että olen myös alkanut seuraamaan paljon enemmän erilaisia Intagram-tilejä; muotia, sisustujuttuja, ruokaa, kauniita kuvia, terveysjuttuja, ulkomaisia bloggaajia jne. Puhelimeni kuvamuisti täyttyy screenshoteilla otetuista instagram-kuvista, mitkä siirrän ”inspiration” kansioon ja mitä sitten tuijottelen kun menen vaikka sisustusostoksille tai kaipaan ideoita kuvaamiseen.
Toki Pinterestkin on tähän tarkoitukseen myös kätevä, mutta jotenkin koen Instagramin niin vaivattoman viihdyttäväksi.

 

Millaisia tilejä te seuraatte? Jos siellä on tiedossa hyviä inspiroivia instagram-tilejä, niin kertokaa toki! Koen aina kovin haastavaksi löytää ne parhaimmat. 

 

@juliatoivola 

Kommentit (11)

Hanna

Hah, insta on kyllä ihan mahdottoman koukuttava! Itse olen löytänyt paikan vasta pari viikkoa sitten, ja koukuttunut kunnolla vasta nyt... jopa niin, että vähän alko jo huolestuttamaan, että uuden iPhonen sormitunnistus menee hajalle, kun räpellän jatkuvasti kännykkää.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onneksi olkoon, nimittäin minullahan meni monta viikkoa ennen kuin edes tajusin koko Instagramin ideaa! :D
P.s. Sormitunnistus on niiiiiin kätevä!

Ella

Hassua, itse tein puhelimeeni noin viikko sitten aivan saman "inspirations" albumin, johon siirrän kaikki instagramista ottamani screenshotit liittyen aivan samoihin asioihin kuin sinulla! :D :)

Olisi kiva, nähdä minkälaisia kuvia albumiisi päätyy! :)

Maija

mun mielestä inspiroivompia on @rumineely @sincerelyjules @anastasiaashley @elle_ferguson @angelcandices @throughtheeyesofparis @rebeccamccauley_ @3pics @songofstyle @photoinspo sekä @chatpost_ mistä saa aina päivän naurut :) oho noita tulikin aika pitkä lista plus seuraan vielä kaikkia Kardashianeita ja Jennereitä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

voi vitsit kiiiiitos! Tässä oli mielettömän hyviä. Heti naputtelin "seuraa" varmaan jokaiseen. Isot kiitokset :)

Amelia

Haha pystyn samaistumaan suhun tässä asiassa! Mulla on kans inspiraatiokansio tai itse asiassa muutama:D Välillä niitä kuvia tuntuu myös olevan ihan liikaa kännykässä;D Ja aivan ihanaihana toi viimeinen kuva!! Hurjan kaunis sinä:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kyllä minä ainakin olen ihan liikaa nenä kiinni luurissa. Aina peiton allakin ennen nukkumaan menoa kurkin kännykkää :D

Anna-Mari

Olen myös samanlainen Instan selailija. :) Tästä saankin poimittua hyvät vinkit. Olen erityisen kiinnostunut terveys, liikunta ja sisustus teemoista. Positiivista maanantaita kaikille! @thinknstyle

Vierailija

Itsekin olen ihan koukussa, jokin siinä vaan on niin viihdyttävää! Lempitilini: @detoxtips @darryvalentino @lyzabethlopez @censkiii @teresalopez

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat