Kotona ollaan. Lähdin kovin haikeana pois ystäväni luota – tuijottelin vain taksin ikkunasta ja olin kiukkuinen. Kummallista miten joka kerta lomamme Kapkaupungissa vain paranee ja parenee ja lähteminen sieltä kotiin vaikenee.
Onneksi olo vähän helpotti kun pääsi turvallisesti omalle sohvalle ja odottelemaan että sauna lämpiää. Tein odotellessa ison kattilallisen kasvissosekeittoa. Keitto on kai jotenkin lohturuokaa minulle. Saunassa leikin olevani Afrikassa, mutta voin kertoa että ei riittänyt mielikuvitus kauhean pitkälle siinä leikissä ei.

Kummalista miten pitkä aika siiten muuten on kun olen nähnyt lunta viimeksi. Tajusin sen kun lumi narskui uggieni alla, että olin viime vuonna maalis–huhtikuun ajan sen verran ulkomailla, että missasin lumen viimeiset hetket täysin ja tänä vuonna näin taas myöhässä tulleen lumen ensimmäistä kertaa vasta eilen. 

Kiva kun on hieman valkeutta maassa, mutta katsellaan silti vielä hetki (tai useampikin) näitä aurinkoisia kuvia Etelä-Afrikasta.

Tuo BikBokin musta hattu pelasti lomani. Hiukseni taisivat olla enemmän lomalla kuin minä – aina harjaamatta, takkuisilla luonnonkiharoilla, tai likaisella suttunutturalla. 

 

 

 

Henkilökuvat: Eevi & Saara

Kommentit (18)

Janna

Ihana Jöllikkä, upeet kuvat mut IHANAA ku oot takas, haluun mennä treffeille sunkaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo, auringonlaskut on tuolla niin mielettömiä! Jouduin ihan hillitsemään itseäni että en joka ilta kuvailisi niitä kaiken aikaa :D

Lumi

Et olisi kyllä kateutta aiheuttavampaa postausta tehdä :D Täydellisiä kuvia, mielettömän upealta näytät, aurinkoiset lämpimät maisemat :)!!! Mutta tervetuloa Suomeen:)

kayla

ah tuo viimeinen kuva! voitko kertoa, että millaisia shoppailumahdollisuuksia tuolta löytyy (ketjuliikkeet, ostoskeskukset, paikalliset merkit) ja siinä samalla ehkä esitellä shoppailujasi? :)

Heinz

Voi ei miten hienoja kuvia! Jäin tuijottaa tuota ensimmäistä varsinkin, todella kaunis.

Tiina

Onko nuo sun tennarit Converset vai mitkä? Taitaa olla ainoo kuva, missä kengät näkyy. Minäki haluun :) Sä Julia vaikutat kyllä mahtavalta ihmiseltä, olet onnekas ja silti niin vaatimaton. Näyttää että osaat nauttia elämästä, olet ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat