Jonkinnäköiseksi viikottaiseksi perinteeksi muodostununeet illanistujaiset saivat jatkoa tällä kertaa poikien kokkailuista nauttien.
Ja siis voi hyvää helluntaipävää mitä ruokaa! Siinä vaiheessa, kun raaka-aineet valkenivat minulle, alkoi viimeviikottaiseni pikku kanat ja perunat näyttää hiekkakaukuilta tämän rinnalla.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pojat loihtivat alkuruoaksi maa-artisokkakeittoa kanttarelli lisukkeella. Pääruoaksi oli antilooppia (siis mitä ihmettä?) ja kasviksia punaviini-mustaherukkakastikkeessa. Jälkiruokana valkosuklaa pannacottaa.

Ihan muutama pikkuhuomio vaan tähän perään:

- en ole koskaan syönyt antilooppia ja sori vaan bambi, mutta se oli taivaallista.
- kuka tekee ystävilleen perus arkiruoaksi antilooppia?
- mitä minä enää voin tehdä tämän jälkeen, karhua?
- ystäväni eivät ole edes kokkeja
- vaikka lämpimästi suosittelisin vaihtamaan kyseiselle alalle
- en muista kasviskastikkeen hienoa nimeä, mutta sekin oli taivaallista ja teen sitä vielä joskus
- antilooppia en, koska en edes tiedä mistä sitä saa
- ainiin stokkan herkusta tietenkin
- tiedän kyllä, ettei bambi ole antilooppi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilta jatkui ruokashokin jälkeen normaaliin tapaan parvekkeella juoruten (jep laitoin jouluvalotkin päälle. älkää kysykö miksi ne ovat vielä siellä) ja myöhemmin ylläripylläri sitä aliasta. Voitettiin tälläkertaa.
Se on hyvä huomio.

 

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

Millaista pientä naposteltavaa tarjoaisit illan istujaisissa, seisovasta pöydästä, ilman punaista lihaa? :)

Anonymous

Ihan btw, mitä väriä hiuksissasi on? Muistatko värikoodia tms? Ihanan väriset :)

Anonymous

Useimmat blogit selaan vaan kuvien takia, mutta sinun en voi jättää koskaan lukematta, koska osaat aina ujuttaa mukaan huumoria ja jonkun "jujun" jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Jatka samaan malliin!-vakkari

Anonymous

Sun blogia lukiessa tulee samanlainen olo kuin kuuntelisi jotakuta, jolla on tosi miellyttävä ääni. En osaa paremmin selittää, mutta kaiken lisäksi, että olet häkellyttävän kaunis, osaat vieläpä kirjoittaa nokkelasti ja lempeän ironisesti. Itse ruoasta vielä: sylkirauhaset kostuivat jo ensimmäisestä kuvasta (eikä tässä ole mitään pervoa taka-ajatusta :D).TerkuinAktiivilukija, joka kommentoi ihan liian harvoin

ar

siellä samaisen citymarketin pakastealtaassa oon nähnyt ainakin erilaisia villieläimiä. antilooppia ja kengurua ja mitähän kaikkea. varmaan saa myös stockalta.

Miiru

Sulla on kyllä nii kiva blogi ja kirjotat tosi mukavasti, siis silleen että myös tekstit jaksaa lukee kuvien lisäksi.:)

Julia

Apua, hmm. Varmaan jotain kylmäsavulohi-tuorejuusto leipiä, salaatteja, täytettyjä tomaatteja/minipaprikoita, halloumjuusto-kasvis vartaita jne. En kyllä muuista yhtään. Pitäisi kysyä kampaaja ystävältäni. Tiedän vain, että tumma pohja ja kultasia raiyoja.. kai :DVakkari,Kiitos :) Yritän jatkaa samaan malliin ja viljellä huumoria ja jujuja :DAnonyymi,Kiva, että kommentoit edes nyt :) Itsekkin olen laiska muiden blogien kommentoimisessa, vaikka luen päivittäin ja vielä kun tiedän miten iloiseksi (ainakin minä) kommenteista tulee. Kuten myös tästä, joten kiitos erittäin paljon :)ar,Minulta on mennyt ihan ogi :) pitää tunkea pää pakastealtaaseen ensikerralla! Miiru,Kiva kuulla :) kiitos Miiru.

Anonymous

Sulla kyllä on mahtava tyyli (isolla T:llä) kirjoittaa. Ei kovin paljon löydy tällaista tekstiä muista blogeista. Jatka samaan malliin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram