Eilen illalla päällä oli vähän rennonpi asu kun kävimme syömässä ja muutamalla ystäviemme kanssa. Pidän todella paljon korkkareiden yhdistämisestä vähän löysempiin housuihin. Harmi, että istuvia sellaisia on melkein mahdoton ainakin minun löytää. Nämäkin ovat löytö Barcelonasta.
 

Nyt hoitamaan asioita kaupungille, ehkä ehdin käydä myös kahvilla ihanien tyttökavereideni kanssa ennenkuin lähden saattamaan Saaraa lentokentälle.. Hieman kateellisena. Hän vain otti ja varasi lennot Etelä-Afrikkaan viimeyönä.

Kommentit (8)

Anonymous

Oc, olet hurjan kaunis! pinnallista sanoa näin, mutta minusta on ihana seurata noin kauniin ihmisen elämää. Tyylisi on myös upea ja kirjoitustapasi virkistävän sarkastinen ja hauska. Jatka samaan malliin!-Satu

Anonymous

Voi tota sinun upeeta tukkaa!! Nyt äkkiä opettamaa meille muillekki miten tollasen saa :))

Oc

Satu,Kiitos hurjan, hurjan paljon. :)Anonyymi,Ja minä tykkään mun lukijoista. Ihania!Anonyymi,Heti kun seuraavan kerran on tarpeeksi aikaa laittaa tukkaa ja kuvata prosessi samalla, niin lupaan sen tehdä :)

Mikaela

Upeat noi housut! Mäkään en löydä mistään löysiä housuja, jotka olisivat sopivat vyötäröltä ja istuisivat hyvin..

Oc

Kiitos :) Itseasiassa juuri tänään törmäsin kaupungilla muutamiin lupaavilta näyttäviin housuihin. En ehtinyt kokeilla, mutta tarjonta näytti aika hyvältä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat