Tässä luetellessani näitä ihonhoitorutiinejani tajusin kuulostavani joltain ihonhoitoarmeijan komentajalta, vaikka eihän tämä nyt niin vakavaa ole ja oikeasti kaikki keinoni ihon ”puhtaana” pitämiseen menevät aikalailla omalla painollaan.

Kai se vain on niin, että kun on kerran kokenut sen huonon ihon niin kaikki keinot ovat jääneet käyttöön ja rutiinit vakiintuneet vuosien varrella.

 

Aiemmin jo kerroinkin teille miten saan ihoni voimaan hyvin. Kosteutus ja hellävaraiset tuotteet ovat iso osa tätä, mutta myös säännöllinen kuorinta, meikkisiveltimien puhtaana pitäminen, ruokavalio, veden juonti, kasvojen huolellinen puhdistus, mahdollisimman paljon meikittä oleminen, MSM-jauhe ja jopa tyynyliinan säännöllinen vaihto kuuluu myös kasvojeni puhtaana pitämiseen ja hoitoon.


 

Pyrin pitämään ihonhoitosarjani myös yksinkertaisena. Ei liikaa turhia juttuja, ei liian usein uusia testailuja. Tehokas puhdistusvaahto, hyvä kuorinta, kosteuttavat kasvovoiteet, virkistävä kasvovesi ja silmänympärysvoide. Tykkään että tuotteet ovat samaa sarjaa ja olen tyytyväinen, että nyt käyttämäni Acon protect & restore sarjasta jokainen yllämainituista toimii omalla ihollani hellävaraisena mutta tehokkaana. Ja plussaa tietysti uusista ihanista purkeista ;)

 

Käyttämäni sarjan tuotteet ovat myös Anti age tuotteita. Anti-age sana kuulostaa useille ihan kummitukselta, mutta ennalta ehkäisy riippuen ihotyypistä on tärkeää ja olenkin käyttänyt Anti-Age -tuotteita ja silmänympärysvoidetta jo kun täytin 25 vuotta.
Iholla on hyvä muisti myös mitä aurinkoon tulee! Kasvoilla suojakerroin auringossa on oltava aina korkea. Maksaläiskät ja rypyt eivät ehkä näy vielä sinä vilinä ja huolettomana intiaanikesänä, mutta jokainen auringossa vietetty hetki kertyy ihon muistiin ja joskus sekin piiloleikki loppuu.

 

Hoivataan siis kunnolla sitä kasvojen herkkää ihoa, vaikka nautitaankin elämästä täysiä siinä samalla :)

                                                                            

                                                                                    *yhteistyössä ACO 

                                                                                               Kuvaaja: Kira Kosonen

Kommentit (4)

Erika

Kiva postaus :) On todella hienoa, että vaikka olet suosittu bloggaaja, uskallat kuitenkin kertoa esim. näistä iho-ongelmistasi rehellisesti. Mä löysin juuri nämä ACO:n tuotteet ja ovat kyllä olleet todella hyviä mun iholle! Ostin itseasiassa aivan randomisti apteekista ensin ACO:n käsivoiteen kiinnittämättä merkkiin sen kummempaa huomiota, ajattelin vain, että ompahan tosi hyvä voide. Sitten löysin sun ACO-postauksen ja valaistuin - näitä tuotteitahan on enemmänkin :D Eli kiitos tästä rehellisestä, hyödyllisestä postauksesta, kiitos ACO-vinkeistä. T. iloinen, nykyään nätti-ihoisempi lukija :D

Elina

Aloitin itse eilen MSM-jauheen käytön ja haluisinkin nyt kysellä, että minkälaisia vaikutuksia olet huomannut sen käytöllä juurikin ihoon ja hiuksiin liittyen? Ja kuinka kauan käytit MSM-jauhetta, ennenkuin muutoksia alkoi näkymään? :) Ja minkälaista annostusta otat? Aloitin nyt ottamaan 2xpäivässä niin, että päivän aikana tulee 1/2 teelusikallinen. Mietin vaan, että mihin määrään asti sitä kannattaa lisätä. Kiitos vastauksesta! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ole vielä niin kauaa käyttänyt, mutta lyhyenkin käytön jälkeen hiukset kyllä kasvavat nopeammin ja jotenkin vahvempina ja ihokin näyttää terveemmältä :) Otan 1rkl joka aamu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram