Tämä päivä on minun osaltani mennyt lähinnä asioiden hoitamiseen, siivoamiseen ja pakkailuun.
Siivottiin koko kämppä, jotta olisi kivempi tulla puhtaaseen kotiin. Vaihdettiin myös uudet marimekon lakanat. Tai minä vaihdoin. Laurin käsitys lakanoiden vaihdosta on enemmän lähellä tyynysotaa.

Marimekon lakanat ovat ihania. Siis materiaaliltaan, toisinaan niissä on kuitenkin jokin psykedeelinen kuvio, kuten näissä "kaivo" lakanoissa.
 

 

Sitten pakkailin hitaasti ja hartaasti ikuisuuden. Olen hieman friikki tavaroiden järjestyksen suhteen. Kaiken pitää aina olla omalla paikallaan, omissa lokeroissaan ja laatikoissaan nätisti kategorioittain. Voitte siis kuvitella minkälainen sotasuunnitelma minulla oli pakkaamisen suhteen.

 

 

 

 

 

 

 

Jos ihmettelette mukaan lähteviä sandaaleita ja bikinejä, niin ilokseni voin ilmoittaa Lissabonissa olevan meneillään jokin helleaalto juuri niinä viitenä päivänä kun olemme siellä! Voiko parempi tuuri olla. Ei.
Onhan siellä illalla tietysti vähän viileämpi, mutta veikkaan että päivisin tulee todella kuuma.

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

Löysin sattumankaupalla sinun blogisi ja todella mielenkiintoisela vaikuttaa! Ihastuin kovin myös asuntopostauksiisi. Löysin kuvastasi myös jotain mitä olen itse kauan koittanut etsiä omaan eteiseen, elikkäs nämä http://2.bp.blogspot.com/-KrkTCY8JkKM/TZoGp7LhytI/AAAAAAAABVQ/CF294oxq7-... ..istuimet, johonka saa sisälle käsittäkseni tavaraa? Olen kolunnut ikeat sun muut kodinykköset läpi muttei oo kertaakaan vielä kävellyt moista vastaan. terkuin dansku

Oc

Yanna,hah <3Dansku,Minä myös etsin niitä pitkään. Sattumoisin citymarketissa tuli vastaan ja vielä halvalla hinnalla. Uskon, että niitä voisi löytyä vieläkin :)Essi,Kiitos :)Laura,Niimpä! Ihanaa :) Kiitos.

Anonymous

hahahaa tipuin ku tolle laurin käsitykselle lakanoiden vaihdosta kuvasta :D:DDd ihana!ps. mitä lääkkeit sul on tos pussukas? :S

Oc

Anonyymi,:D Siellä taitaapi olla vahvaa c vitamiinia, omegaa, karoteenia, D vitamiinia ja multitabseja. Sitten on buranaa maitohappobakteereja ja tulehduslääkkeitä.

RagDoll

Ihanalta näyttää lämpötilat, kieltämättä.=)Hyvä etten tanssi ripaskaa ilosta, kun huomasin, että Helsinkiin on lauantaille luvattu jopa 12 astetta! =D Pienet ilot..

Anonymous

En ymmärrä et mikä niissä Marimekon lakanoissa on kun ne on niin kivan tuntuset?! :O Oon nimittäin myös todennu ne ehkä maailman parhaimmiksi! Mut tosiaan muuten sit kraafiset printit on vähemmän kivat...kinkkinen yhdistelmä kertakaikkiaan :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram