Kun katsoo Calgarystä kauas horisonttiin, näkee vuoria ja minähän rakastan vuoria, niissä on jotain maagista, mahtipontista upeutta. 

Tiistaina pakkasimme sitten auton ja lähdimme kohti näitä vuoria. Olin super innoissani! Päämääränä vuoristokylä Banff. Pelkkänä sananakin vuoristokylä on jotenkin ihana, tunnelmallinen.
Ja Banff oli juuri sitä. Kaunis pieni kylä, minkä pääkadulla oli vieretysten pieniä rakennuksia, kauppoja, kahviloita ravintoloita. Taustalla komeili vuoret ja vesi virtasi joessa kirkkaana.

 

Toki Banffissa oli myös paljon turisteja, mutta se ei haitannut, nimittäin ravintolatarjonta turisteille oli loistava. Olin aivan haltioissani ensimmäisen ravintolan Maple Leafin Halibut kalasta. Myös ystäväni kanapasta oli ehkä yksi maukkaimpia maistamiani. Ajattelin ensin, että meillä taisi käydä vain hyvä tuuri, mutta seuraavana iltana kreikkalaisen ravintolan Balkanin ruoka hurmasi jälleen meistä jokaisen. Pieni pala Kreikkaa Kanadalaisessa vuoristokylässä, onhan se vähän hassua, mutta tunnelma siellä oli ihan katossa. Ruokia liekitettiin teatraalisesti tarjoilijoiden huutaessa opa! Jopa lautasia rikottiin perinteiseen kreikkalaiseen tapaan ja talo oli ihan täynnä hilpeitä illallisseurueita.

Saimme jopa treffikutsun. Ilmeisesti Google translaten avulla suomeksi kirjoitetun lappusen poikaseurueelta. Tarjoilija toi sen pöytäämme ja vaikka emme siihen myöntävästi vastanneetkaan, vilkutettiin meille lähtiessämme iloisesti sieltä ravintolan poikien takapöydästä.

 

Ihmiset olivat kyllä hassuja ja mukavia ja Banff mielestäni niin hauska paikka. Aivan ihana kokemus.
 

 

                       
                            Takki: Zara // Hattu: H&M // Housut: BikBok // Kengät: Acne // Huivi: Acne // Laukku: Alexander Wang

Kommentit (20)

mrva

Wow! Idyllisen näköistä! Multa on tainnut mennä vähän ohi tämä matkasi tarkoitus. Miten päädyit matkustamaan tuonne? Miten edes sait tietää tällaisen ihanan paikan olemassaolosta? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siskoni asuu Kanadassa Calgaryssä ja päätin pressimatkalta Nykistä lentää sitten tänne, kun Kanada on melko lähellä :) Siskoni ja hänen ystävänsä tiesivät sitten tästä vuoristokylästä ja näin päädyimme tänne sitten matkustamaan. Banff on vain 2tunnin ajomatkan päässä sieltä missä siskoni asuu :)

Sanna

Toi huivi <3 Muistatko oliko sävy beige melange vai tekeeks Acne "tasasen beigeä" myös? Kiitos :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ollut beige melange, eikä myöskään light beige. Joku väliinputoaja tämä oli, mutta en millään muista nimeä :( Ostin Gaudetesta muutamia kuukausia sitten :)

ensq

ooooh näyttäää niin ihanalta paikalta!:D unelmana kanssa päästä käymään tollasessa kaupungissa missä vuoret näkyis!:) niin upean näköistä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Niissä paikoissa on tosiaan sitä jotain mieletöntä upeutta! Oli ihana päästä tämä näkemään, toivottavasti sinäkin pääset vuoristokyliin pian! :)

Tea

Aivan ihania maisemia!! just sen näköistä kun oon kuvitellu :) hyvää reissuu!! :)

Miia

Upean näköstä! Mä oon jo tässä pidempään haaveillut Kanadaan muutosta. Saanko udella mitäs siskos tekee siellä ja kuinka pääty sinne? :)

Satu V

Hienoja tunnelmallisia kuvia! Pakko kysyä vielä tarkemmin, että mikä on noiden sun ACNEn kelien tarkempi nimi/malli? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram