Lauantai meni tosiaan siellä veneessä keikkuen. Discopallot pyöri ja dj soitti hyvää musiikkia, me yritimme tanssia ja juoda solia. Juominen onnistui paremmin.

Viisi tuntia edellä mainittua puuhaa luulisi edes hieman väsyttävän, mutta ei. Minähän olin ihan innoissani kauniista säästä ja kaikista niistä mahtavista ystävistä ympärilläni. Jatkoimme baariin ja baarista vielä jatkoille. (luulenpa että en ole oikein niitä innokkaimpia jatko-ihmisiä, mutta joskus käy vähän näin).

Yritän vakuuttaa itselleni, että tämä lauantai oli nyt vähän niin kuin hyvä päätös kesän pirskeille. Nyt alkakoon treenikausi ja arki.
Alkaakohan ne oikeasti?

 

Kommentit (35)

Annina

Ootte kyllä niin kauniita sun kaverin kanssa :o Tulee ittelle ihan mitätön olo ku teitä kattelee;D Upeat vaatteet kummallakin :-)

Annika

Hauskat bileet näyttää olleen! Paattikemut on parhaita, onneksi ehdin itsekin edes kerran moisiin :) Ja eiks kesällä saa kuitenkin nauttia, hyvä elämä sit kohta :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä oli minulle toiset (tällaiset pienemmän veneen pirskeet), mutta vielä voisin muutamat koluta jos minulta kysytään! :)

Sanna

Näyttää että teillä on ihan superkivaa.. Oi kun ei jaksaisi odottaa taas viikonloppua :)

mjumaru

oi vitsi kivaa teil on ollu!)) oltiin kanss poikaystävän kaa serkun järkkäimis paatti-partyis..))
haluun kysyy,mitä sul on ton pitsimekon alla? toppi vai mekko??

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siellä on mekkoon kuuluva ns. alushame-mekko :D Mutta, koska mekolla ei tuota pituutta ole ihan hirveäsrti niin laitoin vielä shortsitkin varmuuden vuoksi.

Tanja

Tosi nätteinä ootte ollu!:) Onko sun kavereilla blogeja, jos on niin mainosta!:) Ois kiva löytää uusia blogeja.

Shannon V

laitappas tekemään, sillä olen sellaista itsekkin kaipaillut!:) jos ikinä tekeekään linkkaas tännepäin, kiinnostaisi kovasti!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No tavallaan joo. Leinahan suostuisi hommaan, mutta pientä aikaansaamattomuutta ja kiireitä on ollut ilmassa :D Katsotaan jos jokin kaunis päivä ehkä vielä.

Mooa

Moi,

Kauniita kuvia ja hyvä fiilis. Tuo sinun sinihousuinen kaverisi.. Onko tehnyt musiikkivideojuttuja joskus?

Tykkään blogistasi, osaat välittää sellaista arjen ihanuutta hyvin tekstilläsi. Tsemppiä tulevaan!

Ella

Tykkään blogistasi tosi paljon:) Näytät upealta ja kaiken lisäksi vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä! Sun kirjoitukset tai kommentit ei koskaan ala ärsyttää, eikä niissä mikään omakehu haise tosinkuin varsin monissa muissa blogeissa.. Jatka samaan malliin :))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana, kiitos :)
Itserakkaus on maailman ällöintä. Kiva kuulla että minusta (toivottavasti kovin monet) eivät saa sellaista kuvaa.

haaveilija

Eksyin sun blogiin ja lueskelin muutamia postauksia ja totesin et tätähän vois alkaa seuramaan :)
By the way, sun hiukset on ihan sikaupeet!! saako udella et mikä värisävy niis on nois latvois? onko sulla pidennykset? Itellä vaalennusprojekti mustasta takana ja tavote ois just tommonen jennifer lopez tukka :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram