Minäkin aijon tyhjentää Victoria's secretin putiikit.

Kova tosin on uhoaminen ihmiseltä, joka:
Ei ole koskaan ennen ostanut sieltä mitään.
Kävi tänään toisen kerran elämässänsä kyseisillä nettisivuilla.
Eikä ollenkaan tiedä, mikä niissä rasvoissa ja voiteissa on niin ihanaa?Olenhan minä toki sivistänyt itseäni katselemalla isosiipisiä muotinäytöksiä ja saanut yhdet pikkarit tuliaisiksi.
Jokatapuksessa. Tahdon löytää käsiini nuo keskimmäisen kuvan molemmat bikinit. Loputkin toki kelpaavat.

Kommentit (10)

RagDoll

Aivan ihania kaikki. Toivottavasti lykästää. =) Noita sivustoja tulee kyllä ihailtua harva se viikko. Rasvoista en tiedä, mutta bikinit ovat upeita! Parit sieltä olenkin tilannut.

Anonymous

Huokaus, niin minäkin tahdon vaikka mitä bikineitä tuolta! Sain myös tutulta ohjeet miten sieltä tilataan jne, mutta en oo uskaltanut. Ja mitä sitten, jos ne on ihan väärän kokoiset, kun tuntuu etten osaa katsoa noita kokojakaan. Jos tilaat, olis kiva kuulla, miten sä arvelit noi koot oikein ja olitko tyytyväinen! :)

Anonymous

Helou,Vickyssin kaupoissa on yleensä todella huonosti bikinejä. Jos jotkut on ollut pakko saada, niin aina on pitänyt tilata verkkokaupasta:)

Materialgal

Olen joskus käynyt niiden sivuilla ja ihania juttujahan siellä oli, en vaan jaksanut ruveta tilaamaan, mutta nyt kun kesä tulee niin voisin käydä tsekkaamassa :) Samaa mieltä, nuo keskimmäisen kuvan bikinit ihania, varsinkin nuo valkoiset<3http://manifest2materialism.blogspot.com

Nina

Ne mokomat ei viksussa tykkää meistä tissittömistä, verkkokaupasta ehkä löytyis sitten lautamallillekin jotain. Tuli Los Angelesissa käytyä liikkeessä ja alkoi sen verran hävettää olla siellä, että piti luikkia karkuun. :DNoi valkoiset joissa on nappeja keskellä on kyllä ah. <3xoxo Nina

Anonymous

rasvoissa ja body spray hommissa on se ihanaa, että kun laitat esim. sellaista toffeelta tuoksuvaa rasvaa kotona, ja meet parin tunnin päästä ihmisten ilmoille, ja vaikka kavereiden kanssa istumaan pubiin, joku kysyy:"miks täällä tuoksuu joku ihana karkki?"... it was me!!! or the lotion i mean;)-Marie (en jaksa kirjautuu sisään:D)

Kissaämmä!

Joo VS:n liikkeet on täyttä roskaa, pelkkii mummokalsareita. Netistä pitää tilata kaikki kivemmat. :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram