Eilen ei ollut vielä lunta, mutta minullapa oli jo talvirenkaat! Ensimmäistä kertaa elämässäni ajoissa. Jos vielä kävisin katsastamassa auton ensi kuussa tekisin henkilökohtaista historiaa ja olisin kai hyvä autoileva kansalainen. Ainakin seuraaviin ylinopeussakkoihin asti.

Minun autokorjaajani on ihan hassu. Ei että olisin itse yhtään järkevämpi. Me molemmat unohdetaan aina kaikki ja ne nauraa mulle siellä kun selitän autoni vikoja ehkä hieman omalla tyttömäisellä kielelläni. ”pakoputki on saattanut poksahtaa, lamppu on palanut pois ja tarvitsen lisää öljyä ja sitä jäähdytin juttuakin voi lisätä kun en itse saa ikinä aikaiseksi”.
Toissapäivänä auton piti olla valmis kolmelta, mutta tapansa mukaan herra korjaaja oli unohtanut ilmoittaa siitä minulle eikä vastannut puhelimeen. Lopulta sain sen seitsemältä. ”Se on tuolla risteyksen toisellapuolen, koillista tietä suoraan mäkeä ylös ja vasemmalle” Joo, ymmärrän ettei korjaamon pihassa ole tilaa, mutta siis missä helkkarissa? Kysyin ohjeet kolme kertaa uudestaan ja lähdin tarpomaan teitä pitkin jonnekin suuntaan. Lopulta kun löysin autoni (se oli jossain aivan mielettömän matkan päässä pikkutiellä piilossa) huomasin, että renkaista puuttui pölykapselit! Kesärenkaissani on vanteet enkä minä muistanut tietenkään että näissä ei ole. Seisoin hetken hämilläni sormi suussa ja mietin pölykapseli mysteeriäni. Oliko korjaaja unohtanut laittaa ne, onko ne varastettu, hävinnyt, onko ne takakontissa – ei ole tarkistin, missä ne on?

Arvatkaa missä ne oli! - Kelmutettuna matkalaukkuni sisällä saunassa. Kappas kun ei tullut mieleen! (Kiitos vaan Lauri).

Takki: HM // Paita: En tiedä // Farkut: GT // Kengät: DKNY // Koru: Zara // Laukku: MK

Löysin tuon paidan rypistyneenä jostain kirppiskamojen seasta, miksiköhän se oli siellä. Sehän on kiva. En tosin ehtinyt (jaksanut/viitsinyt) silittää sitä.

Kommentit (12)

Heidi

Noi saappaat on niin upeat! Ei helekkari mun pakko löytää jostain saappaat - en muuten pääse eroon tästä pakkomielteestä. x

Riikka

Ihastelin sun kenkiä jo aiemminkin, mutta kun noi on niin kivat! Ja onneksi paita ei päätynyt kirppikselle asti, tykkään siitäkin..

katsu

Hah, näitä sun kommelluksia on iha sika hauska lukee :D sun blogi on muutenki jotenki kivan persoonallinen kirjotustyyliltään, kivaa vaihtelua ku muut blogit tuntuu niin kliseisiltä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Luonnostuu multa paremmin ehkä kirjottaa enemmän näitä omia arjen hölmäilyjä kun "tässä on mun uusi huulipuna"-juttuja.
Niitäkin tosin varmasti löytyy :D

Kärty

...Saunassa? Käärittynä kelmuun? Matkalaukussa? Millä logiikalla? Saako sitä lainata?

Aino

Ihana asu! Hei mietin että voisitko joskus tehdä postauksen missä esittelisit kotiasi? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram