Minun mielestäni teidän pitäisi nyt jokaisen taiteilla tukkanne kauniiksi, räpsäistä kuva ja lisätä se Sunsilkin Ibiza kilpailun sivuille. Tänne.


En kehota teitä tähän pelkästään siksi, että olen mukana Sunsilkin ja Indiedaysin kampanjassa, vaan siksi että tuon kilpailun palkinto on upea! (Reissu viiden ystävän kera Ibizalle!!) Ja tahdon ehdottomasti, että joku teistä voittaa sen. Tiedän että joku teistä voisi ihan hyvin voittaa sen.Katselin kilpailusivun kampauksia ja siellä oli monen monta upeaa tukkaa, mutta muutamaan todella upeaan pystyy vielä. Ja varsinkin tuon palkinnon innoittamana, eikö?Kilpailijoiden joukosta viisi tämänhetkistä suosikkiani ovat:

Muita kilpailuun osallistuneita pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

En itse keksisi mitään mahtavampaa, kun kerätä viisi parasta tyttökaveriani ja mennä tanssimaan tukat hulmuten Ibizan Saarelle. Sielläpä kun on vielä voittajaryhmälle tarjolla Vip-pakettia Ushuaia Clubille ja ilmainen majoitus omassa huvilassa!Kilpailun säännöt ovat selkeät:
Rekisteröidy (TÄÄLLÄ) Sunsilk Shine Bright Ibiza -kilpailuun siirtämällä verkkoon kuva parhaasta hiustyylistäsi ja kutsu viisi parasta kaveriasi mukaan, jotta voittomahdollisuutesi kasvavat.


Yrittäkää kerätä ryhmänne kanssa mahdollisimman paljon ääniä. Kilpailujakson päätyttyä kymmenen eniten ääniä kerännyttä Ibiza-ryhmää pääsee loppukilpailuun kilpailemaan unelmamatkasta Ibizalle. Sunsilk-tuomaristo valitsee parhaan hiustyylin kymmenen finalistin joukosta ja julkistaa voittajan.

Ja älkää kuhnailko, kilpailu päättyy jo kuun lopussa!

Kommentit (11)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aina saa toivoa, tietysti :)

Etkä ole ainut joka videopostausta kyselee :D Vastaan aina kaikille, että olen niin surkea niitä tekemään. Siis surkea. Tuntuu urpolta ja luonnottomalta höpötellä itsekseen, enkä pysty katsoa videota ollenkaan, saati julkaista sitä :D

Yritän kuitenkin harjoitella vielä, joten ehkä joku kaunis päivä videopostausta vielä tulee, mutta tällä hetkellä tosiaan näyttää surkealta :D

Minna

Aiheeseen liittymätön kommentti, mutta ajattelin kysyä siitä sun Zaran mustasta nahkatakista. Onko sulla se koossa S ja käytätkö yleensä XS kokoa? Näin päättelin lokakuisen nahkatakki postauksen kommenteista. Hypistelin samaa takkia pariinkin kertaan Zarassa, mutta en edes sovittanut (kun en jaksanut pyytää myyjää irrottamaan sitä siitä varashälytinnarusta). Jälkikäteen ruvennut harmittamaan ja mietinkin uskaltaisinko huutaa sitä eBaystä S kokoisena, kun normaalisti XS:ää käytän.

Ja nyt kun laiskana kommentoijana sain aikaiseksi laittaa kommenttia, niin haluan samalla kiittää sua ihanasta blogista! :) Rupesin viime syksynä lukemaan ja olet kyllä noussut yhdeksi lemppariblogeistani!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kun kiitit ja kiitos kun luet! <3

Minun takkini on kokoa S. Muistan kun pähkäilin Zarassa juurikin tuon xs:n ja S:n välillä, mutta jostain syystä päädyin sitten kuitenkin S:ään. Muistelisin kuitenkin, että xs oli myös sopiva, eikä eroa näiden kahden välillä juuri ollut. Veikkaisin siis, että voisit olla ihan tyytyväinen tuohon S:äänkin :)

Minna

Kiitos paljon avuliaasta vastauksestasi! :) Mä vähän arvelinkin, ettei niissä varmaan suurta eroa ole. Jäänpä seurailemaan miten tuon eBay-kohteen hinta kehittyy... Olisi kiva saada se täydellinen nahkatakki pian kotiutettua kun nahkatakkikelitkin vihdoin saapuivat. :D

AnniV

Voi vitsi, piristitpä nyt mun maanantaita aika mahtavasti! :))

Kiitos tukkakehuista <3

Anna

Mä olin jo sua menossa äänestää, mut ethän sä siellä ollutkaan ! Olisit voittanut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram