Muistan jostain syystä erityisesti pienen hölmön hetken Ibizalta, kun altaan reunalla heitin Kiran kanssa yläfemmat, hylkäsin tyttömäisen lilan drinkin jonnekin ja otin tilalle oluen, potkaisin sandaalit jaloistani ja aloin pomppia musiikin tahtiin sen näköisenä miltä näytin 5-vuotiaana pomppulinnassa. Ehkä myös vähän lauloin mukana, samalla kun luultavasti myös nauroin ja yritin väistellä tanssiporukan keskellä soittavaa saksofonistia ja sen ympärillä hyörivää kuvaajaa.

Muistan, että oli niin erityisen hyvä fiilis juuri siinä silloin. Jotenkin kummallisen vapautunut kai.


Nellytiimi oli tosiaan taas onnistunut ylittämään kaikkien odotukset.
Lentokentältä meidät vietiin suoraan Hard Rock hotelliin, missä tervetuliaisdrinkit kourassa sai hetken pällistellä upeaa hotellihuonetta, kunnes kiiruhdettiin lounaalle, missä tunnelma oli jo ihan katossa dj:n soittaessa hyvää musiikkia taustalla kauniissa rantamaisemissa.


Tunnelma kohosi entisestään hotellin allas-alueella, mikä oltiin koristeltu näyttävästi. Uimapatjoja vain lenteli, dj huudatti yleisöä, ananaksilla oli aurinkolasit, tarjoilijat kantoivat drinkkejä jatkuvalla syötöllä ja lopulta koko porukka taisi tanssia siellä ihan päättömästi.
(Älkää siis huoliko, sulauduin varmasti pomppulinnataidoillani tämän tanssiporukan mukaan ihan hyvin).

 

Kun tanssimisesta tuli liian kuuma, päätettiin Sandran ja Kiran kanssa käydä hieman pulahtamassa yllättävän tyhjässä altaassa, mutta taisikin olla vähän niin, että koko juhlakansa seurasi esimerkkiä perässä ja siinä sitä sitten oltiin keskellä vesisotaa. Nyt ne ananaksetkin aurinkolaseineen lensi sinne veteen ja joku tuntematon poika heitti minutkin sinne äkillisellä liikkeellä sitten ihan kunnolla.
Lopulta aika moni enemmänkin laittautunut tyttö vaatteineen päivineen ja täydellisine lainekiharoineen lensi lopulta veteen. Hauska huomata, ettei siinä vaiheessa ketään ei kyllä enää kiinnostanut oliko tukka märkänä tai meikit vähän poskilla.

Siitä ne kunnon allasbileet vasta sitten taisikin alkaa.

 

 

                                         Pitäähän ne kunnon allasbileetkin kerran elämässä kokea? 

                                                                             


                                                                                       Matkan tarjosi Nelly.com

Kommentit (7)

sopa

Aika hauskannäköset pippalot! Eikös sulla ollu joku lukija mukana vai miten se meni?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meitä oli 9 bloggaajaa jotka järjesti kisan ja jokainen valitsi yhden lukijan joista sitten nelly tiimi valitsi lopullisen voittajan :) Oli super yllätys, että voittaja oli Kiran lukija ja todella ihana ja mukava tyttö. Meillä oli todella hauskaa yhdessä!
Oma valintani voitti lahjakortin Nellylle, mutta ei valitettavasti itse matkaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram