Ibiza tuli kyllä hyvään aikaan ja juuri oikealla porukalla. Voiko olla mitään rentouttavampaa kuin nauraa koko päivä vedet silmissä ja maha kippuralla?
Kun kuulin, että suomesta lähtee kymmenen hengen porukka johon lukeutui itseni lisäksi Kira Kosonen, Johanna Piispa, Anna Vanhanen, Sara Vanninen, Sandra Hagelstam, Tuija Pehkonen, Jekku Berglund, Anna Abreu, Maryam Razavi ja PR -vastaavamme Taika Salmi, tiesin että tästä tulee hauska reissu.
Ja lopulta siitä tuli vielä odotettuakin hauskempi.


Iso kiitos siis koko porukalle kaikista keskusteluista, huonosta huumorista, tansseista ja nauruista. Kun tulin kotiin Ibizalta ja vastassa oli pitkästä aikaa hieman pelottava uusi arki, en voinut muuta kuin hymyillä ja ottaa se vastaan ihan mielettömällä energialla ja uudella innolla.


Näissä rennoissa vetimissä vietettiin Ibiza reissumme iltaa. Drinkit kattoterassilla, minkä jälkeen illallistimme Lips –ravintolassa. Nellytiimi oli koristellut ravintolan mielettömän kauniiksi ja ilta venyi siellä illallisen jälkeen hieman tanssilattian puolelle. Esiintyjien ja muutaman drinkin jälkeen väsymys otti kuitenkin lopulta vallan ja oli aika lähteä takaisin hotellille nukkumaan. Ihan umpiväsyneenä mutta hymyssä suin.

 

 

Takki - Lindex
Toppi - NELLY
Shortsit - Sequin Shorts NELLY
Kengät - Cotton On
Laukku - Chanel

Henkilökuvat: Kira kosonen

 

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä
Matkan tarjosi Nelly.com

Kommentit (12)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei! :( Olen taas kirjoitellut ihan liian kiireessä tätä. Korjasin nimen nyt tuonne. Johanna on ihana<3

Jossutii

eikä! ihan my little ponymainen tuo kattaus :D tarjoiltiinko siellä hattaraa ja pillimehua? :D tosi söpö!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram