Ensimmäinen aika huikea Awards ilta takana ja yksi onnellinen bloggaajatyttö nyt täällä kotisohvalla. Voitto tuli Aussome life –kategoriasta. Olin niin hämmentynyt ja fiiliksissä kun kuulin nimeni lausuttavan voittajaa julkistettaessa, että juontaja Maria Veitolakin kysyi minulta lavalla, että miksi minulla on kädet suun edessä. Olin sitten huomaamatta kipittänyt sinne varmaan puolet naamasta käsien peitossa, kun eihän sitä nyt normaalisti voi olla.

Toisaalta väliäkö vaikka kuperkeikoilla olisin sinne kierinyt. Oli ihanaa olla paikalla ja mieletöntä, että tuomaristo valitsi blogini voittajaksi tuosta kategoriasta jo toisena vuonna peräkkäin. Se on minulle iso juttu.

 

Kuvia illasta ei vielä valitettavasti ole (muutamaa sumuista kännykkäkuvaa) lukuun ottamatta yhtään. Ulkona satoi vettä ja järkkäri jäi autoon. Paikalla pyörivät kuvaajat napsivat onneksi kuvia kyllä siihen tahtiin, että eiköhän sieltä saada vielä tännekin muutama, kunhan julki tulevat.

Sillä välin koitan näiden kuvien kautta kertoa kuinka kivalta tuntuu.

 

Okei, pihalla ei nyt ehkä ole palmuja minkä takana tanssia sarongissa, tai apinoita mille nauraa, mutta yhtä hyvissä fiiliksissä siis mennään kuitenkin.

 

Tänään vielä Indiedays Awardsit :)

 

Kommentit (32)

jmp

Tuhat kiloa onnea! Olet kyllä ehdottomasti voittosi ansainnut! Tuo apinakuva huippuilmeineen on kerrassaan loistava otos! Sinun blogista löytyy niin upeita kuvia, että henki on salpaantunut ihastuksesta lukuisia kertoa. Ja huumoria löytyy niin tekstistä kuin kuvistakin (muistelen vieläkin hymyssä sitä erästä surffauskuvaa, jossa Laurin pää työntyy esiin aaltojen seasta :D). Onnea vielä ihan hitokseen! :)

Emmi

Meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen, olisin alkanu mököttää jos et olisi voittanut :) xx

Henna

Meni kyllä voitto niin oikeaan osoitteeseen! Noita blogigaalojen voittajien julkistamisia on siinä mielessä tosi tylsä seurata ja mielenkiinto on ainakin multa kokonaan kadonnut, kun aina siellä on ne samat voittajat, vaikka yhtä hyviä ja monia parempiakin blogeja löytyisi, mutta sinä voisit voittaa vaikka joka vuosi ainakin tämän palkinnon, koska sen olet selkeästi ansainnut! :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minuakin hieman harmitti, että moni todella voiton ansainnut blogi ei tälläkään kertaa saanut voittoa :( Jaksan vielä kyllä toivoa, että toivottavasti ensi vuonna! :)

Ja kiitos hurjasti :)

Riinie

Oikein paljon onnea voitostasi!voitto meni niin oikeeseen osoitteeseen kuin voi vaan mennä!jatka samaan malliin!

Tuli

Onnea aussome Julia!! Ihan huippua, että sait palkinnon toistamiseen, oon onnellinen puolestasi! 3)

maru

Sulla on kyllä ihan mahtavia kuvia, tekee niin mieli lähteä vaan ulkomaille ja saaha samanlainen rusketus! Olet kyllä todellakin ansainnut voittosi!:D

Aino

Paljon onnea, ihana kuulla että sä voitit kummatkin noi kilpailut! :) Meni kyllä ihan oikeaaseen osoitteeseen! <3
Ja ihanan onnellisia kuvia, wau!

Hanna

Paljon paljon onnea molemmista voitoista! :)
Sulla on myös mun makuun "aussome"-life, niin ihania matkakuvia etenkin. Aina kasvaa oma lista, että "tuonne pitää päästä". Ja tosiaan kirjoitat myös persoonallisesti, että jaksaa myös lukea tekstit, kun jossain blogeissa joskus käy niin, että selaan pelkät kuvat :D Keep up the good work! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016