Löysin sen vihreän takin ja mistäs ihmeestä, no Seppälästä! Jo on aikoihin eletty. Tämä uniikkien vaatekappaleiden metsästäminen sujuu tosi hyvin!

Joku päivä vielä kaivelen pelastusarmejan kirpputorilta kaikkea kivaa, liimailen niihin tarroja ja olen tosi erilainen.
Sitä aikaa odotellessa nautin ylihinnoitellusta massatuotannosta.
 

 

 

 

Sitäpaitsi minusta minun kuuluu jälleen kerran vielä hetki kapinoida steineroppeja vastaan. En siis tee mitään itse! hahaa, kyllä meidän 30-luvulle jämähtänyt luomuluokanopettajamme tiputtaisi nyt viimeisetkin hiukset päästään jos näkisi kulutukseni synnit.
Tämäkin on siis jälleen kerran niiden kaikkien itse tehtyjen kirjojen, sulkakynällä kirjoitettujen sivujen, rukilla poljettujen lankakerien ja mehiläisvahasta velettujen kynttilöiden syytä.

Tai vain huonoa huumoriani.

 

Kommentit (17)

Anonymous

oon lukenut sun blogia jo aikas kauan ja nyt päätin tulla kertomaan että oot aina päivän piristys! ja ihana tuo takki:)

coconutskin

Minäkin olen etsinyt tuollaista takkia. Paras siis suunnata seppälää kohti. Ehtii niitä kirppiksiä myöhemminkin koluta.

AnsQ

Mahtavaa että löysit etsimäsi! Mulla oli viime talvena samantapanen takki hakusessa ja mistäs se löytyikään. Hennesin lastenosastolta :D On se jännä miten ihan mahtavia vaatteita voi löytää sieltä, mistä vähiten niitä odottaa löytävän.

Anna ja Anniina

Seppälästä tekee usein löytöjä:) ite oon aikoinani löytäny lempitakkini seppälästä. Ja usein kaikki jutut mitä sieltä oon raahannu kotiin on ollut alennuksessa ja oon käyttänyt niitä kyllästymiseen asti. Ja hieno kuvauspaikka:) Ja muutenkin oot upean näkösenä liikkeellä jälleen:) pitäis itekkin useammin vaivautua johonkin muuallekkin kun kotipihaan ottaan asukuvat, tulee heti mielenkiintosempaa materiaalia:-)-Anna

Reetta

Ihana takki ja kuvat on otettu kivassa paikassa! En ole aikoihin löytänyt Seppälästä mitään.. Täytyykin käydä ehkä useamminkin :)

YANNA

En kestä, oot kyllä niin upeeeeeee! Onneks oot mun parhaimpia ystäviä niin voin käyttää sua mun koristeena millon vaan! <3 :D

Julia

Senja,voi, kiitos paljon Senja :)Essi, Se oli minullekkin aika yllättävä löytö.Anonyymi,Ihanaa, kiitos paljon!coconutskin,haha, niinpä!Melinda,liikaa seppälästä, eli 70€ kävin sovittamassa kolmeen kertaan, ennenkuin raaskin ostaa.Ayu,syytän Lauria joka aina käy näissä ihme mestoissa kävelyllä. Tää tais olla jostain sieltä eiran rannan lieppeiltä.AnsQ,Totta! Itse löysin myös joskus hennesin lastenosastolta yhen lepi kauluspaita/mekkoni :DPipari,hahaha :D matoja on näköjään jokapuolella. Anna,Niin nyt varsinkin vielä kun tarkenee olla ulkona :) Tämä taisi olla toinen hyvä löytöni Seppälästä, mutta ehkä nyt pitää käydä useammin.Katri,No, kiitos! :)Reetta,samaa mietin minäkin, kai se on pakko käydä useammin, jos tekee tämmöisiä löytöjä.Yanna,No et kuule sinäkään sen pahempi koriste ole! (eilenkin maailman upein ilmestys) <3

Anonymous

ompas sulla kiva blogi, oon lukenu ny koko blogis melkee läpi ku kaveri suositteli tätä blogii ja oon kyl tykänny ihan hirveesti, ja kirjotat tosi hauskasti ja kivasti! jatka samaa mallii! :) ps. kiva takki mulla on sama, en kans ois ikinä uskonu löytäväni seppälästä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat