Tiedättekö, että kuulostan aika mielenkiintoiselta kun laulan.
En ehkä ole mikään kultakurkku ja siksi lauleskellessani muiden kuullen vedän koko homman ihan pelleilyksi ja kuulostan vielä kamalammalta. Kivaahan tästä tekee se, että lauleskelen aina kun olen onnellinen.
Pitäisi siis ehkä ilmaista näitä ilon tunteita jollain muullakin tapaa, kysykää vaikka meidän Afrikan lomajengiltä. Lauloin varmaa pitkin päiviä ja iltoja ja mikä parasta; automatkoja. Saatoin olla ehkä hitusen ärsyttävä, mutta eivät ystäväni voi kyllä kieltääkään etteikö aika nopeasti koko kööri kailottanut mukana!  

Eilen ajaessani autoa näytin taas juuri siltä sekopäiseltä kuskilta vieressäsi liikennevaloissa. Siltä joka heiluu, hoilaa ja hakkaa rattia radion tahtiin.  Havahduin huomaamaan kun Bemarin kuski katsoi minua kummaksuen, että missä muuten minun lomaltapaluu masennukseni on?

Yleensä kotiin tuleminen vaatii minulta muutaman päivän pää täysin sumussa kulkemista, mutta täällä minä olen vain pirteänä häärinyt pää kolmantena jalkana ja saanut aikaiseksi asioita, minkä suorittamiseen kerään tahdonvoimaa yleensä pikemminkin sen muutaman vuoden.

Ihan oikeasti, koti vaan kiiltää puhtauttaan, kaikki asiat on hoidettu, kuntosalilla käyty, olen myös varannut ajan ensimmäistä kertaa hot joogaan, järjestänyt kaikki kaapit, antanut vanhoja juttuja pois, käynyt läpi jopa kaikki lehdet ja leikellyt reseptejä varmaan kaksisataa kappaletta ja teipannut ne uuteen reseptikirjaani. Olen niin energinen, että tuntuu kun olisin nielaissut koko Afrikan auringon mukaani.
Kuulostanpa ärsyttävältä, ehkä jopa ärsyttävämmältä kuin laulaessani, mutta koitan ottaa tästä harvinaisuudesta kaiken irti.
Katsotaan vaan kauan tämä duracell kana -kausi kestää. 
 

 

 

Takki: Zara
Hupullinen neule: Gt
Paita: BikBok
Huivi: Acne
Hanskat: Zara
Housut: BikBok
Laukku: Alexander Wang
Kengät: Jeffrey Rum Moto Boot
Aurinkolasit: RayBan Aviator 

 

Kommentit (18)

Linda

Ihania kuvia, jälleen:-) Kirjoituksistasi huokuu onnellisuus<3
Ja hei mihin paikkaan varasit hotjoogan ja osaatko kertoa minkä hintainen paikka on?:-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, kiitos :)
Tulijooga ja aloittelijoille ekat 2vk 35e jos oikein muistan. Sivuilta näkee hinnaston :)

Linnea

Olit niin kauan sielä auringossa lomaillen joten sulla on varmasti akut latautunu niin täyteen että sen takia puhkut energiaa! Kuulostaa ihanalta tollanen energisyys!:D Onnellisuutesi välittyy kyllä lukijoihinkin:)

Kirsi

No mutta sittenhän loma teki tehtävänsä! Onpa kiva kuulla, että olet iloinen ja energinen loman jälkeenkin :) noista harvinaisista tehokkuuden puuskista kannattaa kyllä nauttia!

Aleksandra

Oi ihanaa näytät todella hyvältä! Virkeys suorastaan hehkuu sun kasvoilta tuossa kolmanneksi alimmassa kuvassa! Ja ootko käyny ottamassa botoxia vai miten sun huulet näyttää noin muhkeilta?!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, en sentään! Huulet on vaan pitkästä aikaa meikattu rajauskynällä ja huulipunalla :) Pitäisi tehdä niin ehkä useammin :D

didim

uuu hieno! :) onko nuo aviatorit muuten isompaa mallia (62) vihreällä linsillä? koitan saada päätettyä mitkä valitsisin ja nuo näyttäisi tosi kivalle!

Karkki

Totaalirakastuminen tohon hupulliseen neuleeseen. Onko siitä kauan kun ostit, löytyisköhän vielä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram