Lufthansan jonot terminaali ykkösessä kiemurtelivat melkein ulos asti.Lakko Saksan lentokentällä oli aiheuttanut monien lentojen peruuntumisen – mm.meidän New York lentomme. 

 

 
Siinä sitä sitten jonoteltiin paikasta toiseen. Emme lentäneet edessinne Frankfurtiin alkuperäisen lentosuunnitelman mukaisesti, vaan noudatettiinkäskyä jäädä palloilemaan suomen puolelle. Tämä tarkoitti sitä jonottamista.Yhteensä kolme tuntia. 
 
Lippuluukulla tilanne alkoi kohdallamme näyttää toivottomalta.Virkailija yritti melkein tunnin ajan etsiä meille lentoreittiä, milläehtisimme Losin jatkolennoille, mutta parhaana tuloksena oli Tukholma – Frankfurt- New York lento, vielä väärälle kentälle ja hyvin pahasti myöhässä. Lopulta virkailijakinluovutti ja siirsi meidät Finnairin suoralle lennolle Nykiin. 
 
Tätä seuraasi kuitenkin uusi probleema, nimittäin tunnin vaihtoaikaJFK:n kentällä Losin koneeseen. 
Jos me jollain ihmeen kaupalla ehtisimmekoneeseen, niin laukkumme ainakaan eivät. Tässä vaiheessa tuo oli jo kuitenkin aivan samaja lama. Kuhan olisimme ajoissa Losissa.  Janna nimittäin joutui lentämään eri reittiäja alkuperäisten suunnitelmien mukaan olisimme olleet kaikki samoihin aikoihinLos Angelesissa klo 21. Myös auto oltiin sovittu haettavaksi klo 21. Elihalusin olla Losissa kello 21. Ihan sama muusta. 
 
Vastoinkäymiset ottivat jatkuakseen vielä Finnairin tiskillä. Tälläkertaa Leinan Esta eitehnyt yhteistyötä heidän tietokantansa kanssa. Tässä sitä taas oltiin, jopaviiden virkailijan voimin pähkäilemässä pulmiamme. Olihan esta kuitenkin hyväksyttyja mennyt Lufthansallakin läpi, joten ihmeteltävää riitti. Puolen tunnin päästähermo meni, nostin läppärini tiskille ja näpyttelin neidille uuden Estan- aivankuten olin aikaisemminkin tehnyt ja sehän sitten otti ja läpäisi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Nyt ollaan syömässä. Oli pakko ottaa iso lasi valkkaria, että vähäntästä rentoutuisi. Tosin se ei ole kovin kaukaa haettua, nimittäin olen ollutvalveilla nyt 28 tuntia ja ei tässä mitenkään ylikierroksillakaan käydä.
 
Peukut pystyyn, että ehdimme tuolle mahdottomalle Losin lennolle :)

Kommentit (25)

Anonymous

Hahahah sori naurattaa ihan hulluna ku tulee mieleen meijän 2 vuoden takanen reissu miamiin ja juuri new yorkin kautta lento. Samojs olgelmis teillä havaittavissa ku meillä :D tsemppiä!! :) sitä ihmeen kaupalla aina ehtii siellä nykin lentokentällä ku juoksee ku hullu lehmä :D

Anonymous

ARGH! niiiin rasittavaa tollanen. oon kerran joutunut olemaan yhden yön lontoon lentokenttähotellissa ja seuraavana päivänä 12h tokion lentokentällä kun olin matkalla australiaan. ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan.. sitten oli tietenkin matkalaukut hukassa seuraavat 3päivää ja sinä aamuna ku vaihdettiin paikkaa matkalaukut ONNEKS löys perille. toivottavasti teillä sujuu loppureissu hyvin! :) nykissä voi ehkä muutaman juoksuaskeleen joutuu ottaa :)

Anonymous

Hei!Näin teidät lentokentällä, kuka oli se nuori mies joka oli teitä saattamassa? Minua on vaivannut koko päivä mistä hän oli niin tuttu, oliko hän jostain tv-ohjelmasta?Mukavaa reissua teille!

Joanna

Voi ei :''D No vaan, sitä pitää tulla vähän vastoinkäymistä että pystyy nauttimaan moninkertaisesti siitä lomasta - jos tahtoo löytää jotain positiivista. Muakin aina matkaillessa hajottaa eniten ajatus siitä, että mahdollisista vaihdoista myöhästyy ja sitten kusee ihan kaikki.Mutta ihania kuvia ootte ainakin ehtiny räpsimään :D

katayauh

ihania olette, mistä ton toisen tytön nahkatakki on aivan ihana! , olen ettinyt tollasia kaikkialta mut ei ihmeellisesti ole ilmestynyt eteen :(

Terhi

Juoksette kun hullut ni ehkä kerkeette : D Mä en vielä ole ikinä myöhästyny, vaikka samanlaisia kauhujuttuja on ollut. Lensin Miamiin juurikin Frankfurtin kautta ja mun laukkuja ei ollut tsekattu Miamin lennolle ja tunnin vaihtoaika silti kerkesin sille lennolle + että jopa mun laukut kerkes, vaikka ne epäili ettei kerkeä. Eli jos teillä tosi hyvä mäihä käy niin jopa tavarat kerkee messii, haha. Peukut pystyyn! : ) Koita rentoutua myös lomalla!

Senjag

Teidän vastoinkäymisistä huolimatta - mä olen kuolettavan kateellinen (jo pelkästään tämä postaus)!!! :DIhanaa reissua, toivottavasti loppu matka sujuu ilman kommelluksia tai edes vähemmillä kommelluksilla: )

Anonymous

Voi ei! Toivottavasti kaikki menee parhainpäin! Itselläkin yksi kokemus siitä, kun lentoja oli vaihdettu ja oli vaan tunti aikaa vaihtaa konetta jatkolentoon. Meillä oli yht. 2 vaihtoa ja vikalla vihdolla vaan toi ruhtinaallinen tunti aikaa. Juostiin ihan täysii pois koneesta ja jouduttiin tekemään uudestaan vielä check-in, sitten anelemaan business class virkailijaa antamaan meille boarding pass:it jatkolennolle ja sit taas juostiin takas turvatarkastuksen läpi ja kerettiin ihme kyllä. Sitten seisoskeltiin lähtöportilla kunnes meidän nimet kuulutettiin, ei eka edes tajuttu sitä. Nooh, mentiin sitten sitten siihen hölmistyneenä ja meidän ei kuulema ois tarvinnut tehdä ees sitä check-in:iä uudestaan, mutta ei tiedetty sitä vaan ois vaan pitäny mennä suoraan lähtöportille. Kokeilkaa myös mennä ensin lähtöportille!! Toiv. näet tän viestin vielä!

Copenhagen Girl

Blogihiljaisuudesta päätellen olet päässyt matkaan, odotan innolla kuvia! Kunnon stressi on varmasti ollut päällä, minulla ei hermot ehkä kestäisi.

Anonymous

Hyvää matkaa! :) Toivottavasti ehditte JFK:lla koneeseen. Itse lennän Nyciin usein juurikin finnairilla ja passintarkastuksessa aina tungosta. Viime lennollani jatkoin vielä matkaa enkä ehtinyt kahden tunnin vaihtoaikana edes passintarkastukseen saati sitten vaihtaa terminaalia ja tsekata laukkuja uudelleen sisään :DD Inhottavaa taistella kelloa vastaan, kun jono ei liiku ja ohi ei ole mahdollisuutta päästä vaikka lento olisikin lähdössä. Odotan jännityksellä kuulla miten teillä meni :))

Julia

Ai näit vai :D Nuori mies oli ystäväni ystävä, joka tarjosi kyydin meille kentälle. Näytellyt aikoja sitten joskus tietääkseni salkkareissa :D

Julia

Täytyy kysäistä, kunhan hänen luokseen pääsen (istuu nyt tuolla koneen etuosassa). Palaan asiaan pian :)

Julia

Se on kyllä kiva ja yllättävän kestäväkin. Niin monet pitkät lennot raahannut siinä varmaan kymmeniä kiloja tavaraa mukana. Eli, ostin sen joskus kolme vuotta sitten Vilasta. Vastaavanlaisia isoja kasseja näkyy silloin tällöin vieläkin Vilassa ja veroModassa, joten kannattaa pitää silmät auki! Nyt siellä on ihana iso nahkalaukku myynnissä. valitettavasti tosin vain kevyet 150e.

Julia

Ns. "viisumi" Se pitää täyttää netissä ennen Yhdysvaltoihin matkaamista. Maksaa n. 10e.

Julia

Kiitos paljon :) Itsekin olen hurjan innoissani, vaikka vähän on tässä alamäkiä ollut :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram