Eilen piti olla kiva päivä.
Olisi ollut ihanaa käydä h&m:n showroomilla hypistelemässä Versacen mallistoa, tulla kotiin kaupan kautta, laittautua nrj fashion awardseisin rauhassa ja valita vaatteet huolella. Olisi ollut ihanaa käydä ennen gaalaa syömässä jotain hyvää, juoda lasillinen viiniä ja niin..

Todellisuus oli kuitenkin tunti ruuhkassa istumista. Showroomit jäi näkemättä, kotiin juostiin niin kömpelösti, että laukkukin lensi asfaltille ja levisi hienosti muutaman metrin alueelle. Lauri passitettiin kauppaan silläaikaa kun minä meikkasin ja yritin syödä samaan aikaan. Ripsiväri toisessa ja haarukka toisessa kädessä. Välillä meinasi mennä ripsiväri suuhun ja haarukka silmään. Mekoista ensimmäinen musta sai kelvata- huono idea. Se ei istunut yhtään. Puolet tavaroista jäi kotiin, mukaan lukien kameran akku ja pankkikortti. Gaalakin oli tylsä ja jatkot suoraansanottuna surkeat. Okei, kiltisti sanottuna ei yhtä hauskat ja mielenkiintoiset kuin edellisinä vuosina.

Voi olla, että olen vain yli negatiivinen ihminen ja pilasin mahdollisuuteni nauttia mistään jo valmiiksi niin ihanan päiväni takia, mutta minusta näytöksistä puuttui silti jotain. Kilpailun tosin oli kiinnostava ja työt loistavia, mutta siihen se jäikin.
Jatkot pidettiin tänävuonna siellä missä itse gaalakin, eli Finlandia-talolla. Siellä oli muutama palanen pikkupurtavaa ja ylihinnoitellut juomat. valkoviini 16cl  kutsuvierastilaisuudessa 10euroa on hieman tökeröä minusta. Dj soitti musiikkia hiljaa taustalla, aluan kirkkaat valot kirvelivät silmiä ja ihmiset seisoivat paikoillaan kunnes pikkuhiljaa (nopeasti) kaikkosivat pois.

Hilpeää, mutta vaatesuunnittelukilpailu meni tänävuonna mielestäni oikeaan osoitteeseen Saara Huhtalle ja Laura Huhtalle työstään Ballet.
 

 

 

 

Ihanat värit ja hulmuavat materiaalit. Kaunista ja romanttista ja sitten tulee mustiin pukeutunut minä ja tekohymy.
Onneksi tänään on parempi päivä.

 

 

 

 

 

Kommentit (10)

Anonymous

Ihana kun joku on rehellinen! Ja aivan ihana asu, ei ainakaan kuvassa näytä että istuis huonosti.

Linducia

Mahtava huomata, etten ole ainoa jolla itkupotkuraivaripäiviä, jolloin on elänyt sen "hienon" hetken jo pari päivää aiemmin mielessään ja odotukset ovat kasaantuneet pilvilinnoiksi mielen perukoille :)

Jenny

Niin kuin muutkin kommentoineet, ihanaa, tai siis lohdullista huomata että muillakin on joskus päiviä kun asiat ei suju niinkuin "piti"...:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram