Taidan olla omasta mielestäni sushin kanssa vähän liiankin vaativa ja tarkka. 
Riisin koostumus, sushin koko, raaka-aineiden tuoreus, soijan suolaisuus, inkiväärin maku, raaka-aineiden määrä. Monessa voi mennä niin pieleen, mutta silloin kun siinä onnistuu, ymmärrän hyvin miksi aina vain niihin hyviin sushipaikkoihin palaan uudelleen ja uudelleen.

Ja kun niitä löytää, pitää niistä kertoa. Punavuoressa sijaitseva Fubuki on yksi niistä ja ehkäpä jopa uusin suosikkini. 


Muutaman viikon auki ollut uudistunut Fubuki on nyt kahden nuorukaisen pyörittämä, tunnelmallinen, rento pieni sushiravintola Pursimiehenkadulla, minkä katosta roikkuu pallokala, palvelu on mutkatonta ja missä sushit vievät kielen heti mennessään.

 

 

Ensimmäisenä maistamani Limelohi-nigiri oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän maukas ja pirteä, sitä seurasi rullan muodossa aikamoinen taidonnäyte Shiromasu. Käsitin että tämän rullan kokoamiseen tarvitaan vähintäänkin jotain pinsetti tekniikkaa, mutta kun sen lopulta saa suuhunsa on siinä kaikki kohdillaan, rakenne, maku, avokadon kermaisuus, kurkun raikkaus, siika! Kaikki muukin oli hyvää ja melkein kaikkea muuta tulikin kokeiltua, koska syömistä ei vain voinut lopettaa, mutta limelohi ja Shiromasu oli ehdottomasti kaksi suosikkiannostani.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos sushihimo yllättää Punavuoressa ja sushin laatuvaatimukset on korkealla.

 

 

Auki tiistaista perjantaihin lounas 11.00-14.00 ja illallinen 17.30 - 21.00.
Lisätietoja Fubukin Facebook -sivuilla.

Kommentit (7)

sofia

Täällä yksi sushilover kiittelee ravintolavinkistä! Pakko testata. Millainen hintataso paikassa oli? :)

meeri

Ei sinällään sushiin liittyvää, mutta mistä tuo sun ihana neule on? Näyttää ihanan pehmoiselle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016