Hukutin itseni aamukahvin ajaksi sitten Ikean kuvastoon.
Se oli  hyvä kuvasto.
Ylensä- tai ainakin se mikä viimeksi oli käsissäni edusti kaikkea, mikä oli joko liian tummaa, vaaleaa,  synkkää, monimutkaista, modernia, pelkistettyä, tai vain liian Ikeamaista kaikkine niine pikku tauluineen ja eilaisine kynttilä härpäkkeineen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikeapäissäni ja toisen kahvikupin kera siirryin tietokoneelle fiilistelemään lisää muita sisustusjuttuja ja sitten koko homma lähtikin ihan käsistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itsehän edelleenkin odotan, että se unelmakämppäni mieluiten jugentalosta Bulevardilta (lasitetulla parvekkeella=mahdotonta). tarjoutuu asuttavakseni ja voisin sitten kunnolla panostaa sisustamiseen.

Syytän edelleenkin tunnelmaa. Olenko ainut jonka mielestä talossa pitää olla tietty tunnelma?
Sitä mitä näistä vuoden 95-kerrostalolaatikoista ei löydy. Korkeita kattoja, ikkunalautoja, kaariovia. Kaikkea sitä.

Tunnelmapuolta Bulevardillani häiritsee vain urbaanilegenda siitä, että ruttopuiston läheisyydessä sijaitsevissa taloissa kummittelee. Ruttoon kuolleiden hautausmaahan on luonnollisesti paljon isompi, mitä siitä on jätetty näkyville ja lopun hautausmaan päälle on rakennettu nämä unelmataloni.
En ole mikään kummituspelkoinen, mutta omaan minäkin suht vilkkaan mielikuvituksen ja olin pienenä pissata housuuni kun pelasimme salaa mökin vessassa spiritismiä ja yhtäkkiä kesken pelin kaikki valot sammuivat koko talosta.

P.s Päivän olkapäälle taputus. Ihmisiä asuu pahvilaatikoissa ja minä valitan talostamme puuttvan "se tietty tunnelma". Hyvä Julia.

 

 

 

Kommentit (16)

Anonymous

Todella kaunis kuvasto, jotenkin todella epä-ikeamainen, niin kuin mainitsitkin. Toinen kotini on maalla ja sinne voisin valjastaa mieheni nikkaroimaan tuollaisen Bali-/Gili-henkisen beach bed -rakennelman katoksella ja verhoilla, kiitos ideasta Ikea ;)

l a u r a

Sä oot kyllä mun uus tän hetken lempparibloggari, sun juttuja on jotenki ihan superkiva lukee (aika monista blogeista katon vaan kuvat)!

fcookie

Huiii..tota en ookaan kuullut, että siellä kummittelee mutta loogistahan se toisaalta on (siis vilkkaan mielikuvituksen omaavalle ;)). No, onneksi ei ole ihan heti pelkoa että "joutuis" Bulevardille muuttamaan..ehkä sun pitää siirtää haaveesi vaikka sinne kaivarin suuntaan? ;D

Senja

itekin olin muutama päivä sitten Ikeassa. Piti hakea YKSI lipasto. No, lipaston lisäksi mukaan lähti muutama kärryllinen kamaa. Ihan älyttömästi siis kaikkea. mutta loppulasku ei ollutkaan niin kova kuin odotin. Kaikki on siellä jotenkin niin halpaa, että vaikka kärryittäin kamaa kahmisi, niin ei yhteissumma ole kuitenkaan päätähuimaava. No, se on sitten eriasia onko se kaikki kama tarpeellista. Kyllä mä tarvin tiskiharjoja, käsipyyhkeitä ja kahvikuppeja. Kun ne on niin halpojakin. jjaa-a. sulla on hyvä sisustusmaku, btw :)

Marie

eikä! noi keittiökuvat <3 Etenkin toi missä on toi kaali. Mä haluun tollasen keittiön mun ihanaan taloon! (jota en tosiaan vielä omista..mut hey, never say never)... ;)ja ps. ufo oli aika tiukka! hehehhe.. thanks taas!!!

Julia

viveka,Jep. Noi loppukuvat on siis ihan toteutettavissa :DAnonyymi,Loppukvat eivät ole Ikeasta, vaan googlen ihmeellisestä kuvamaailmasta löydettyjä. (anteeksi, olin laittanut aika pienellä vaan sinne jonnekkin väliin, että siirryin nettiin fiilistelemään muita sisustusjuttuja). Toisaalta väliäkö tuolla, minäkin haluan kakkosasunnon maalle ja sellaisen sängyn sinne! :)laura,jeee! kiitoskiitos :)fcookie,Joo ei näillänäkymin ihan heti "joudu" Bulevardille ei. Tosin ei sinne kaivariinkaan :DSenja, Mulle käy noin aina! :)Marie,Aijaa! Se on myös mun lemppari ja haluun samanlaista tiiliseinää ja ikkunan kiitos! p.s se on ihan karkkia :D

Anna ja Anniina

Noi Ikean kuvastot pitäis kieltää:D haluun vaan uusia IHAN KAIKEN!!!! katoin kans tota missä on noi kaks divaania vastatusten,haluan!!Anna

janskiu

Mä haaveilen sellaisista leveistä ikkunalaudoista joiden päällä mahtuu istumaan ja kattelee ulos ikkunasta!

kirsi

Ah, Ikea-kuvasto! Vaikka ei kokonaisuudet aina ihan miellyttäisikään ja jotkut jutut on vaan liian, no, ikeamaisia, niin kyllä siitä löytyy yleensä aika pyörryttävä määrä näppäriä ideoita ja hauskaa tutkittavaa. Ehkä Ikeankin pitäisi vaihteeksi inspiroitua trooppisesta spa-tunnelmasta? Vaikka vähän epäilyttää, miten tuollainen bambupylvässänky toimisi kerrostaloasunnossa...Täytyy sanoa, että vaikka noin tyyliltäsi olet ihan eri maailmasta (ehkä jostain kauniimmasta rinnakkaistodellisuudesta), niin sun hauskoja juttujas on kyllä ilo lukea. :) Ja ainakin yhdestä asiasta olen samaa mieltä: talossa pitää olla henkeä. Mutta ei niitä kuolleita henkiä.

Julia

Anna,Kaksi divaania oli kiva ratkaisu. Haluan myös kaiken :DJonna,Jep, osu ja upposi tännekkin.janskiu,Juuri sellaisista! miksei niitä oikein tehdä enää? :DKirsi,Niin pitäisi ja ehkä sen bambudängyn saisi toimimaankin. Kiitos, ihana kuulla että luet ja pidät.Kauniimmasta rinnakkaistodellisuudesta en kyllä ole :D

Ninni

Mistä oikein oot ottanut noi ikea-kuvat?! Mä en saa tallennettua tai kopioitua Ikean sivuilta noita kuvia :|

Anonymous

Sulla on kyllä uskomaton tyylitaju vaatteiden, sisustuksen ja ruuankin suhteen. Voitaisko vaihtaa elämää esimerkiksi viikoksi niin laittaisit mullekin kämpän ja vaatekaapin kuntoon? ;)Kiitos positiivisesta ja piristävästä blogistasi!

Julia

Aliisa,Niin on. Oikein silmä lepää.Ninni,Ihan Ikean sivuilta otettuja on, mutta joudun kopioimaan koko sivun ja rajaamaan kuvia, koska tosiaan niitä ei sieltä saa normaalilla tavalla kopsattua.Anonyymi,hahah :D Kiitos itsellesi piristävästä kommentistasi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram