Tämä viikko on ollut hyvä viikko. Sellainen aikaansaava.
Talvivaatteet on kaivettu ullakolta, auto on viety korjaamolle, kotia on siivottu, lenkkejä juostu, ruokaa tehty, käyty kuntokeskuksen ryhmäliikuntatunneilla, tehty töitä, nähty ystäviä, perhettä ja vietetty aikaa Laurin kanssa, laskut on maksettu ja arki rullaa. Tällainen olo minulla on. Kuulostaahan kivalta, mutta se voisi kuulostaa myös tietysti tältä;

Talvivaatteille ei ole tilaa, auton korjaus maksoi maltaita ja koneistossa oli asustanut hiiri. Autokorjaajien mielestä oli hauskaa näyttää se minulle – se mitä siitä hiirestä oli siis jäljellä. Lenkkejä ei ole enää niin kiva juosta kun ilma on kylmä kurkku jäätyy, ruokakaupassa mene kauheasti aina rahaa, ryhmäliikuntatunnit ovat tupaten täynnä, ystävät, perhe ja Lauri on edelleen kyllä kivoja, mutta laskujakin tulee aina uusia ja kaiken kukkuraksi olen varmasti tulossa kipeäksi.

Niin, siis jos ajattelisin noin, mutta enhän toki. Ollaan nyt mökillä Jämsässä, aamiainen on kohta valmiina pöydässä ja kaikki on erityisen hyvin.

 

Pipo - Accessorize
Takki - Zara
Housut - BikBok
Kengät - DKNY
Neule - Gt
Laukku - Mulberry
Huivi - LV


Kuvat: Mona Salminen

Kommentit (21)

nanette

Ihanat vaatteet! Haluaisin noi kaikki :D Sinun päälläsi vaatteet kyllä myy. Aina kun näen sinun päälläsi jotain, haluaisin ostaa sen heti. Sitten jos hankinkin jonkun saman vaatekappaleen mitä sinulla on, niin eihän se enää näytäkään niin kivalta :(
Ja kiitos muistutuksesta! Pitääkin mennä verkkokellariin hakemaan talvivaatteet ja viedä kesäkengät ja takit sinne odottamaan ensi kevättä...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minusta tuntuu, että kaikille käy välillä noin. Jokin vaate näyttää niin hyvältä toisen päällä, mutta itselle se ei mene sitten millään (minullekin käy näin useasti) Lisäksi sitä katsoo itseään niin kriittisin silmin, varmasti kaikkien muiden mielestä vaate sopii ihan hyvin :)

Laura K.

Ihana asu ja pakko sanoa tuosta Mulberryn laukusta, että mitä enemmän näen sitä kuvissa, sitä kivemmalta se näyttää :D. Kiva myös tuollainen vastakkainasettelu viikossasi, itse olisin varmaan ajatellut ainoastaan tuolla negatiivisella tavalla, vaikka aina löytyy myös niitä positiivisia puolia :).

Minä vain

Oot niin superhauska en kestä! Mun lempiblogi aivan ehdottomasti ollut jo pitemmän aikaa. :)

Vierailija

Ihanan positiivinen tämä postauksesi. Sai heti minutkin hyvälle tuulelle ja myöskin ajattelemaan ehkä sitä, että miksi sitä välillä stressaakin niin tyhmistä asioista, kun voisi päinvastoin ajatella niitä positiivisia asioita. Kiitos siis tästä oivalluksesta :)

Niin ja ihanat vaatteet muuten! Etenkin nuo kengät! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram