Table mountainin huippu jäi kokematta. Jono vuorihissiin oli niin huikea, että siinä olisi luultavasti mennyt noin viikko. Kiipeämme sinne vielä joku päivä. 
 
Saaran poikaystävä Ryan on mahdollistanut meille täällä aikamoisen loman. Tietää kaikki paikat minne mennä ja kuskailee meitä ympärinsä vastaillen typeriin kysymyksiimme Etelä-Afrikkalaisesta elämästä. 
 
Vuorenhuipun tiirailun jälkeen ajoimme lounaalle Haut Bayhin.
Ravintolan nimi oli Mariners wharf- hyvä kalaravintola, missä kala oli tuoretta suoraan viereisestä merestä noukittuna, sekämieletön näköala jälleen. Ravintolan vieressä rannalla uiskenteli jopa hylkeitäkin. Kovin eksoottista meille jotka näemme hyvällä tuurilla vedessä sorsien lisäksi joskus jokusen joutsenen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (13)

Kara M.

Ai että, täällä sataa räntää, ei saa laittaa noin IHANIA kuvia!! :( Aivan upeen näköistä, teillä näyttää olevan "ihan kivaa"..... EPISTÄ!!! :D

Anonymous

Hienot on maisemat! Kyllä käy kateeksi ei voi muuta sanoa.....minä kun olen niin pelokas matkustelemaan ja pelkään jo heti alkuun lentämistä joten miten sitä uskaltaisi mihinkään lähteä(ainoana matkakohteena minut on pakotettu käymään Pariisissa neljä kertaa).Silti aina onnettomana ja kaihoisin mielin toivottelen kaikille kavereille hyvää matkaa mailman ääriin.Ehkä minäkin joskus!!!? Kun olet ilmeisesti paljon matkustellut maailmalla niin oletko koskaan saanut mitään kamalaa vatsatautia tai muuta kivaa "tuliaista" maailmalta?Ja entä jotakin hurjaa lentokokemusta mitä kertoessa saat toisten ihokarvat pystyyn?! terkuin Maria

Jenni

Ootteko törmännyt mihinkään "pelottavuuksiin" vielä? Siksi vain kyselen kun meille kävi toissavuonna eteläafrikkalainen poika kertomassa elämästä kotimaassaan ja kertoili vain kaikkia sellaisia juttuja että autojen ovet pidettävä lukossa kun ajelee ympäriinsä ja yksin liikkuminen ei suositeltavaa ym.

Julia

Kara M,Meillä on kyllä "ihan kivaa" :)Nata,Täällä on litkitty niin paljon viiniä, että mun kroppa on muotoutunu tollasen hylkeen muotoseks jo. Luultavasti tuut kyllä vielä näkemään :DMaria,Minulla on kai käynyt hyvä tuuri. Koskaan ei ole tullut mitään pientä kuumetta pahempaa ja lennotkin menneet aina hyvin. Muutama myrskyisä venematka on koettu, mutta ei sen enempää. Jenni,Ei olla, mutta tämä Ryan on kyllä kertonut kaikenlaisia stooreja mitä täällä voi pahimmassa tapauksessa käydä ja millaisia jotkut ihmiset ovat. Me nyt enimmäkseen olemme hyvin vartioiduilla asuinalueilla, tai ruuhkaisassa keskustassa. Voin kertoa tarkemmin kaikkia juttuja täältä, sitten kun saan kunnolla aikaa kirjoittaa :)

Anonymous

tajuttoman kaunis toi ensimmäinen kuva! banneriainesta :) ihanalta kuulostaa teidän reissu. nauttikaa. täällä sataa vettä.......

Anonymous

Ihanaa kun kirjoittelet sieltä kaukaakin tänne! Tositositosi kiva lukea näitä, tulee itsekin hyvälle mielelle, kiitos!! :)

Anonymous

Mä oon nyt noin kuukauden verran seurannu sun blogia ja täytyy sanoa että tästä on tullut nyt ehdottomasti yksi suosikki blogeista mitä lueskelen :) Sulla on jotenki kiva kirjoitustyyli että kaikki tekstit mitä kirjoitat niin jaksaa lukea alusta loppuun mielenkiinnolla. Oot tosi kaunis ja jotenki niin eksoottiset kasvonpiirteet :)

karoliina

Ihania kuvia! Kiva että jaksat postailla reissun päältä. Kauhee nälkä tuli kun näki nuo ruokakuvat =)

Sussu

Mitäs olet tykännyt ruuasta siellä? Itse rakastuin aivan täysin kaikkiin kalaruokiin, kun olin Cape Townissa muutaman viikon pari vuotta sitten. Enpä tainnut syödä palaakaan lihaa koko reissulla.. :) Vaikka toki yleensäkin kalaruuat ovat mielestäni parempia, tiedä sitten mikä fisufriikki musta tulee kun palailen mestoille helmikuussa.. Niin ja kalasta kun rupesin kommentoimaan, niin Fish Hoek oli alueena ihan mahtava, itse asuin vuokrahuoneistossa ihan siinä rannalla ja "opettelin" surffaamaan aamuisin. Tai no, mahallaan laskettelua se pääasiassa oli, terkkuja toiselta hylkeeltä! ;)Ihana nähdä kuvia reissusta, tämä on mahtavaa terapiaa lomaa tarvitsevalle!

HerminiCa

voi että, tekee miel vaan joka kerta enemmn ja enemmän afrikkaan kun siitä jotakin kuvia nään. EI ollu poikkeus tääkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram