Haluaisin sanoa, että on kauhea kiire, mutta ei ole. Tuntuu vaan siltä.
Eilen istuin mm. 10 tuntia tietokone sylissä sohvalla varaten hotelleja ja järjestäen matka-aikatauluja. Olisinpa vaan aikaisemmin ollut liikenteessä, nyt puolet kaupungin hotelleista oli täynnä. Varsinkin New Yorkissa vaihtoehdoikseni jäi joko ylihintainen huone, tai kohtuuhintainen, mutta täynnä ötököitä. Otin kalliimman, eikä sekään ollut hyvä.

Santa Monicassa päästiin halvalla, mutta San Diegossa piti taas tehdä kukkaron kanssa myönnytyksiä, jos tahtoi edes lähettyville keskustaa ja hotellille enemmän kuin yhden tähden.
San Diegosta matkalla Vegasiin haluaisin poiketa Temeculan viinitiloilla. (Napa Valley jää nyt ensi kertaan) ja ehkä yövymme sielläkin yön- ellen keksi jotain kuningasideaa, miten maistella ensin vähän viinejä ja jatkaa ajamista Vegasiin.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvä mieli on hotellivalinnoista ja budjetissakin ollaan pysytty. Enää jäljellä Temecula säätö, Vegasin hotelli ja auton vuokraus.
 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt pois täältä omasta virtuaalimaailmasta ja pesemään pari koneellista pyykkiä.
Ihanaa naistenpäivää kaikille <3

 

Kommentit (17)

Marie

SAN DIEGO <3 <3 oon viettäny siellä kahdesti kuukauden päivät, ja voin kertoa, että rakastuin. :)

*butterfly*

Ihania kuvia, voi miten kaipaisikaan just tuollaiseen paikkaan vähän lomalle :) pitäkäähän sitten hauskaa ja hyvää naisten päivää sinne!!! :Dminunkirppis.blogspot.com

Jaana

Minkä verran teidän (aloitus)budjetti on? :) Tietenkin budjetti muuttuu varmasti matkan aikana ja näin, mutta olisi kiva tietää kuinka monesta tonnista puhutaan. :)

Suvi

Oon kyllä niin kateellinen tosta teijän reissusta! :) Me oltiin poikaystävän kanssa 2010 californiassa ja vuokrattiin just auto kanssa, käytii San Diegossa, Losissa, San Franciscossa ja Vegasissa. Kirjottelikin siitä just omaan blogiin ni tuli kivat muistot mieleen :)Tulee varmasti mahtava reissu enkä malta ootta et saan lukee sun matkapostauksia :)

Julia

Katson aina läpi hotelliarvosteluja mm. Tripadvisorista ja siellä oli puhetta bedbugseista ja kuvia torakoista milloin missäkin hotellissa :D

Julia

päätettiin viimetingassa muuttaa reittiä ja koukkasta sitä kautta! :) Vinkkejä saa kertoa :D

Julia

Lennot, hotellit, auto, bensat, viinitila ym. pyöreesti n. 1700-1800e Se paljon saan sitten siellä tuhlattua on ihan toinen tarina erikseen. Enkä luultavasti itsekkään halua tietää :D

Anonymous

Ooohlalaaa! Mä kerron vaikka sun inboxiin;) oon niin kade, ja diego kannattaa ehdottomasti nähdä!!-Marie (en jaksanu kirjautua sisään, lol)

Ronja

Käyn välillä lueskelemassa blogiasi, kun kirjoitat niin hyvin ja hauskasti :). Tämän postauksen kohdalla oli pakko jättää kommenttia eli tervetuloa tänne San Diegoon :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017