Huomasin tässä nyt vihdoin ajan kanssa, että yli puolet kommenteista on pienen Indiedays historiani ajan lymyillyt roskapostissa. Siitä miten ne sinne joutuivat ei ole mitään hajua, mutta koin pienen kauhun hetken kun ajattelin, että kuinkakohan moni on ihmetellyt, että minne ne hemmetin kommentit oikein menevät.

Anteeksi. Nyt on kaikki julkaistu ja vastailen parhaani mukaan huomenna niihin :)

Tässä blogipohjassa selvästi riittää vielä hieman ihmettelemistä minulle. Ei se varmasti vaikeaa ole, varsinkaan kun selkeät ohjeet löytyy oikein ylös kirjoitettuna. Kunhan saan hieman enemmän aikaa tutustua siihen - tai no kun pääsen edes ensimmäistä kertaa sen lukemaan, niin kyllä täältä vielä noustaan.

Kommentinjulkaisusta osasin jo tuossa jonkin aikaa sitten ottaa kokonaan pois sen osion, missä kommentin jättämiseen edellytettiin sähköpostiositetta ja ties mitä henkilöhistoriaa. Kuka nyt jaksaa kaikenmaailman tiedot ensin näpytellä ja sitten vielä itse kommentinkin. Minä nyt en ainakaan.

Eli, toivottavasti se on sujunut nyt näppärämmin ja täysin anonyyminä siis pystyy kirjoittelemaan. Kuhan ei ole kohtuuttoman ilkeä, niin kyllä tänne saa kirjoitella mitä mieleen nyt juolahtaakaan, oli profiili, tai ei.

Lupaan myös tarkistaa roskapostini tästälähtien.


Kommentit (10)

*Sophie*

Hihi no mä vähän kerkisin jo kerran ihmetellä että mihin mun kommentti jäi mut sitten ajattelin että varmaan ajatuksen tasolla kirjoitin kommentin enkä sittten oikeesti sitä lähettänytkään :D

Mutta don't worry oon kuullut että noita roskiskommenttijuttuja on käynyt tosi monille bloggaajille :)

Tervetuloa taas Suomeen, on ollut ihanaa seurata Amerikan matkaasi kotisohvalta päin ja kivaa että olet postaillut paikanpäältä niinkin tiheään tahtiin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvä kuulla :)
Voi, olisin voinut panostaa niin paljon enemmänkin matka postauksiin. Tuntui kuin olisin tehnyt kaiken ihan hutiloiden. No, lisää niitä juttuja sitten jälkikäteen ajan kanssa :)

Elisa

Hei ja kiitos ihanasta blogista. Varsinkin matkapostaukset ovat aivan huipppuja. Niitä on ollut ihana lueskella itsekin paljon matkustavana =)Löysin blogisi ihan vahingossa viime viikolla ja aion suositella sitä ystävilleni sekä lukea itsekin päivittäin.Hyvää kevään jatkoa teille =) =)

Alice

Sitä sattuu kaikille. Ei voi luottaa tietokoneisiin, siihen on tässä opittu:)

- Alice

Nanna

Aivan ihana blogi! Tulee hyvä mieli, kun lukee tätä! Kauniita kuvia, oot kaunis :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram