Nyt on ollut kiire.
Paikkakunnasta ja näköjään maastakin toiseen juostaan, kuin päättömät hirvet ja olen ihan pihalla.
Juuri saavuttiin tyttöjen kanssa Hangosta Helsinkiin ja kohta lähtee lento Prahaan (sain tietää eilen lähteväni tälle matkalle). Prahassa pojat ovatkin olleet jo perjantaista lähtien ja me tullaan nyt reippaina tyttöinä perässä.


Se Hanko.

Tarkoitus olisi kotiutua takaisin Suomeen jo keskiviikkona, mutta jos viimeistään silloin minusta ei ole kuulunut mitään, saatan olla omaksunut Tsekkiläisen olutkulttuurin liiankin hyvin ja jättäytynyt paikanpäälle perustamaan omaa panimoa tai ties mitä.
Tjenare.

Kommentit (11)

Ayu

no en nyt tiedä mitä tähän kommentoisin mutta vähänkö kiva! saat sieltä varmaan hienoja kuvia, mitä nyt oluenjuonnilta kerkeät. pidähän kivvoo sielä.

YANNA

Tjenare! Pidä ihan sairaan hauskaa ja todellakin perustat panimon sinne ja aletaan käymään businessmatkoilla prahassa!

Linda

Luin sun blogin tässä viikonlopuuna kokonaan läpi ja oon ihan rakastunu! (Voiko niin ees sanoa blogista?) Oot niin pirtee ja ihanan olone että tätä oli tosi mukava lukea :) Nous heti lempi blogeihin!

Julia

Hei kaikki ihanat. Täällä ollaan elossa, mutta netti takkuilee joten vastailen kommentteihin keskiviikkona :)

Julia

Kiitos ihanat, ihanat! Reissu meni oikein mukavasti, harmi että blogi jäi taka-alalle, mutta nyt on ainakin kirjotettavaa.Mekko on kampin spirit storesta ja työkysymykseen: Olen yökerhossa ja messukeskuksessa töissä. Lukiosta vaihdoin suorittamaan toisen asteen ammattitutkinnon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram