Söin eilen Thaimaalaista pitkästä aikaa. Valitsin jonkun eksoottisen salaatin, ajattelin nyt kerrankin repäistä kun kevätkääryleet on niin nähty. Se mitä puolestaan en nähnyt oli se chilipaprika jono siinä listalla annokseni vieressä kertomassa siitä pikku potkusta minkä se sisältää. Olen vielä aika herkkä tuliselle ruualle. Voi sitä rään määrää mikä nenästä valui ja silmät vuosi. Oli viereisellä pöytäseurueella varmaan kivaa siinä ihan lähellä, kun pöytien välissä oli muutaman sentin väli ja toinen räkii ja itkee vieressä. Söin koko annoksen, se oli kuitenkin aika hyvää. Oikeastaan alan pitämään tulisuudesta. Ennen en voinut syödä edes jalopenoja.

Suu puutuneena käppäilen myös uudessa huppumekossani tuolla kylillä. Olin viime viikolla auttamassa ystävääni ostoksilla, mutta tämän mekon nähtyäni juoksin sen luokse ja riuhtaisin viimeisen xs:n tiukkaan puristuksiin syliini. En voi vastustaa huppumekkoja. Niitä on vielä niin harvassa. Mekon takaosa on oikeasti paljon pidempi, nostin sen nyt aluksi vyön avulla melkein samalle pituustasolle kuin etuosankin helman. Siihen pitää vielä hieman totutella.

Se kauppa mistä mekko löytyi on sellainen ei niin tunnettu, pikkukauppa syrjässä jossain. En tiedä tunnetteko sitä, sen nimi on GinaTricot.
Samperi :D

Kommentit (40)

Noora N

Ja tämä tyttö syöksyy Ginaan heti ensi viikolla! Tuollaisia huppumekkoja ei nimittäin löydy mistään ja tuo näyttäisi olevan varsin upea yksilö! :) <3

Katya

Ihana mekko! Sä kyllä näytät upeelta vaikka jätesäkissä, kateellisuus meinaa iskeä. :)

Vadelmakallion laidalla

Ahhaahaha, oon joskus ollu siinä vieressä kun joku on syönyt liian tulista ruokaa vedet silmissä ja räät valuen. Mulla nauratti, sillä tyypillä ei :D
Söötti mekko <3

Nelly

Sulla on täydellinen kroppa! Kuinka huollat kroppaasi?:)
Oot kyllä tositosi laiha tuosta vyötäröstä:0

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen pieniluinen ja luonnostaan hoikka. Salilla käyn suht säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa (mutta en treenaa mitenkään erityissen kovaa) ja syön myös suht terveellisesti.

Jennikp

Osuipa juuri silmään tuo mekko Ginan nettikaupassa :) vink vink niille jotka sitä kovasti halajaa!

Alice

Säkin taidat kuulua tähän "kummajaisten" kastiin, jotka pysyvät laihana syömällä mitä tahansa:D Itse kuulun niihin myös, mikä etuoikeus:) Tykkäilen kovasti huppumekoista, ne vaan on niin harvassa..

- Alice

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luultavasti kai :)

huppumekot on iihan tosi harvassa! Kerran kolmessa vuodessa törmään kaupassa kivaan sellaiseen :D

Vierailija

Saatko paljon kommenttia mitä et julkaiset tai ylipäätään negatiivistä kommenttia? :-) kysyn mielenkiinnosta sillä mitä itse ole näitä sulle tulleita kommentteja lueskellut niin harvinaisen paljon vaan postiivistä palautetta (verrattuna siihen mitä jotkut muut blogaajat saavat) Tai sitten osaat vaan suhtautua negatiiviseen kommenttiin niin hyvin! Ei siinä hieno juttu se on.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Julkaisen kyllä kaikki negatiivisetkin kommentit (jos ne ei nyt ole aivan hävyttömiä, eikä sellaisia ole onneksi ollut). Ainoat kommentit mitä en julkaise on sellaiset missä puhutaan/kysellään liikaa yksityisyydestäni ja niitäkin on aika harvassa :)
Sanoisin että n. 99% kommenteista pääsee läpi. Olen todella onnekas ja kiitollienn että suurin osa kommenteista on kivoja :)

kaisu

ku sä kiertelit maailmaa ni mikä se juttu oli ? tai miks matkustit niin paljon toivottavasti ymmärrät kysymykseni.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ihan ymmärtänyt :D Anteeksi.
Matkustelen paljon, koska pidän siitä ja haluan nähdä paljon. Aijon matkustella jatkossakin, mutta halusin olla nyt kesän suomessa ja alkusyksynkin mielellään vielä :)

Lilli

Joka kerran kun kuviasi kattoo, miettii vaan, et ai että oot kaunis! Aivan mielettömän upea :).

Anni

Aivan ihana tuo mekko! Tosi hyvän säväyksen tuo huppu tohon :) Ite oon kans tosi herkkä tuliselle ruualle ja nuo ei kyllä oo yhtään kivoja yllätyksiä ku sattuuki valitsemaan jonkun tulisen annoksen :(:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ajattelin nyt kouluttaa makunystyröitäni tulisuudelle. Parin kuukauden päästä menen vetämäänn saman salaatin kuin vettä vain! :D

pöhkö ano

Voi ei, luin tän postauksen jo eilen ja oon kokoajan lukenut että HUIPPUMEKKO ja miettiny et mikä ihme tossa mekossa sitten on niin huippua enkä tajunnut vaikka oli toi huppukuvakin :D eikä, ompas typerä olo ku nyt tajusin kun luin noita kommentteja! Siinä kohtaa aloin ihmettelee ku kirjotit että joo näitä huippumekkoja löytää sen kolme kertaa vuodessa ja olin et hetkinen mitä :D hahahhahh. Oot ihana bloggari =) ja onhan toi mekko aika huippukin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram