Pahoittelen hetken hiljaisuutta. Olen yrittänyt saada kaikennäköisiä asioita hoidettua,
(huomatkaa sana yrittänyt).
Ainut irtiotto kiireestä on ollut torstain elokuva. Käytiin tennispalatsissa katsomassa Unelmien pelikirja. Olin ostanut mukaani mustikkamuffinssin, voisilmäpullan ja ison kasan karkkia. Ajattelin että tästä tulee hyvä elokuvahetki.

No, ei tullut. Rohmusin pullani ja muffinssin jo mainosten aikana joidenka jälkeen olin niin ähkynä että karkkipussia en halunnut edes avata ja leffa osoittautui meille aika huonoksi valinnaksi. Minusta se oli pelkkää riitelyä ja Laurikin kinui haluavansa lähteä jo ensimmäisen tunnin aikana kesken elokuvan pois. Sanoin, etten kehtaa mutta myönnyin puolentunnin jälkeen kun elokuva ei ottanut parantuakseen. Meinasin kompastua pimeässä jonkun jalkoihin ja uudestaan portaissa.

Huomasin siinä lähtiessäni tennispalatsin seinällä Sugarman elokuvasta mainoksen. Sixto Rodriguez elämänkerta-dokumenttielokuva. (Kertoo Amerikassa asuvasta artistista joka oli tietämättään todella kuuluisa Etlelä-Afrikassa).
Ollessamme Etelä-Afrikassa elokuva oli tietysti  jo dvd:llä ja katsoimme sen siellä eräs sateinen päivä.
Se oli uskomattoman hieno tarina ja vielä hienompaa oli se, että Saara ja Ryan pääsivät Rodriguezin keikalle Kapkaupungissa viime keskiviikkona! Se oli kuulemma mahtava, enkä yhtään epäile. Olisin kovasti halunnut olla siellä.

Seuraavaksi haluan katsoa sen kehutun ranskalaisen elokuvan nimeltä koskemattomat. Se ei voi olla huono, eihän?

Kommentit (24)

Sofia

Koskemattomat oli todella hyvä, suosittelen! Oon miettinyt jopa, että kävisin katsomassa sen uudelleen :).

riiri

Koskemattomat on ihana! oon kuullut siitä vain kehuja + ranskalaset tekee hyviä leffoja.

mirella

Itse pääsin eilen jo toista kertaa tällä viikolla elokuviin ja 21 tapaa pilata avioliitto oli todella hyvä, suosittelen ! Tein blogiin kevään leffakatsauksenkin ja Pitch Perfect täytyy kyllä mennä katsomaan ehdottomasti. Noin paljon eväitä ei leffaan kannata ottaa, ei sinne mennä syömään.

Emma

Unelmien pelikirja parani loppua kohden, ensimmäinen tunti oli kieltämättä heikkoa mutta loppu tosiaan kuitenkin oli ihan okei - ainakin sai koko rahalle vastinetta kun sen katsoi looouun eikä jäänyt huono mielikään!

lisa

Mäkin tykkäsin kovasti Koskemattomat-elokuvasta! En ole nauranut pitkään aikaan elokuvissa niin paljon kuin juuri kyseisessä leffassa. :D

Heinz

Minä kanssa suosittelen Koskemattomat-elokuvaa. Siinä saa rätkättää välillä ihan kunnolla, ja vielä asioille joille luulis ettei sais nauraa :) Aito tarina, hyvät näyttelijät.

lotta

No jos et koskemattomista tykkään, en ole varma voinko enää lukea blogiasi :DD Se on nimittäin aivan ihana, roolisuoritukset täyttä kultaa ja sai nauraa vedet silmissä ja muutenkin ehkä vähän vetistellä :) Suosittelen!

Nata

Kävin katsomassa kans ton Unelmien pelikirjan, aivan surkea! Tunnin jälkeen tuntu ettei se lopu ikinä :D no onneksi loppui! Olet muuten aivan upea, ja vaikutat aivan ihanalta luonteelta :) olispa sunlaisia bloggareita enemmän. Hyvää viikonloppua :)

Linda

Mulla on aina ihan sama juttu! Itekkin syön aina karkit/popparit tms melkein kokonaan ennen koko elokuvan alkua :D En tiiä miten pääsisin tosta tavasta eroon, alkaa ärsyttää jo pikkuhiljaa, kun teen sen aina melkeimpä tietämättäni! ANYWAY, oot muuten tosi kaunis, ei mul muuta :)

hih

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on yllättävän hankalaa olla syömättä niitä! Yleensä aloitan vielä jo heti kun olen maksanut ne karkit/poppaarit, että hyvä kun kestää sinne mainoksiin asti :D

Suvi

Suosittelen kanssa tota Intouchables-leffaa, katottiin se joku vuosi sitten ja huvittais mennä uudestaan kattomaan ihan teatteriin! Yks parhaista leffoista mitä oon nähnyt I am Samin lisäksi :) toi Unelmien pelikirja todellakin paranee loppua kohti erittäin paljon! Mulle jäi leffasta hyvät fiilikset just sen loppupuolen ansiosta, joten suosittelen joskus kattomaan loppuun!

ruuu

11 Oscarin ehdokas Piin elämä kannattaa kattoo:) en tiedä onko 2D:nä niin hieno, mutta tarina on upea, vaikka ei se minua saanut jumalaan uskomaan.

jon

mitääää, mun mielestä unelmien pelikirja oli just hyvä! :D koskemattomat taas aika teennäinen, ei läheskään niin hyvä kun luulin mut ihan ok.

Emmi L.

Mun mielestä se Unelmien Pelikirja oli kyllä ihan kamalan huono alusta loppuun, ja loppuratkaisu oli juuri sitä mitä varmaan epäilitkin :D Loppu hyvin, kaikki hyvin kamaa! Onneksi en maksanut penniäkään tuosta elämyksestä, ja sanoinkin mun miehelle, että onneksi ei menty yhdessä, koska olis varmaan käynyt just niin kun teilläkin, että se olis kyllästynyt heti alkuunsa :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

hmm

Intouchables - Siinä leffa joka ei vaan voi tuottaa pettymystä! Aivan loistava, en kyennyt ajattelemaan elokuvan jälkeen mitään muuta kuin sen loistavuutta. Suosittelen! :--)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat