Tajusin tuossa kaksi päivää sitten, että jouluun on alle viikko ja Afrikan matkaan alle kaksi viikkoa. En ole tehnyt kummankaan asian eteen mitään. Missä se järjestelmällinen Julia on. Se olisi nyt erittäin tervetullut takaisin. Nyt täällä riehuu vaan joku sekopäinen Julia jolla on kuusen valot hukassa, lahjoja ostamatta, jouluruuat miettimättä, matkalaukku ullakolla, töitä rästissä ja  univelkaa ainakin viikko.

Mutta arvatkaa mikä asia on kunnossa? Parvekkeen jouluvalot! Ne on edelleen ne samat valot, mitkä siihen kolme vuotta sitten ripustin. Ne on niin huomaamattomat että talven jälkeen kun vedän töpselin pois seinästä unohdan ne siihen. Koko kesäksi.
Olin siis todella yllättynyt kun pistin taas yhden unohdetun vuoden jälkeen töpselin takaisin seinään ja valot välähtivät jälleen päälle. Harmi vaan että kaiteelle on satanut sellainen metri lunta eikä niitä oikein edes näy, mutta minua lämmittää kovasti ajatus siitä että ne ovat siinä ja että ne ovat päällä.

Nyt kaadan itselleni ison lasin viiniä ja nostan jalat pöydälle. Huokaisen ehkä syvään ja annan asioiden odottaa huomiseen.

Instagram: juliaemiliat

Kommentit (9)

Mia

Kivoja kuvia :) Ekaksi iskin silmäni ekan kuvan takkiin ja farkkupaitaan, kivan näköinen yhdistelmä! Mistäpä takki?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram