En tiedä mitään parempaa kuin herätä tähän näköalaan, kuulla meren ääni, haistaa sen tuoksu ja siristellä silmiäni verhojen lomasta pilkottaville auringonsäteille.

 

Kun saavuin tänne perjantaina, odotti minua huoneessani yllätys. Jättimäinen kukkakimppu ja pullo samppanjaa suomesta asti tänne järjestettynä.
Ystäväni Janna ja Iina halusivat yllättää minut tällä eleellä ja kyllä yllätyinkin, ehkä vähän jopa itkin liikutuksesta. En varmasti tule koskaan unohtamaan tuota hassua hetkeä kun pällistelin kukkapuskaa ihan haavi auki ja tajusin (jälleen kerran) kuinka ihania ihmisiä minulla on elämässäni.

Kiitos vielä kerran tytöt ♥

 


Nyt koko huoneeni tuoksuu kukilta ja samppanjakin korkattiin eilen Saaran kanssa. Siinä terassilla istuskellen ja tuijotellen auringonlaskua oli kyllä kaikki maailman murheet kaukana.

 

Ihanaa olla täällä.

Kommentit (9)

Vierailija

Oi, näyttää taas niin ihanalta! Matkakuvasi ovat aina niin upeita :) Rentouttavaa lomaa!

lillamy

Ihanan näköistä! :) Otahan rennosti ja koita tosiaan olla nauttia ja jättää murehtiminen vähemmälle. Oot sen ansainnut <3

Jonna

Asutko siellä ollessasi tämän Saaran luona vai hotellissa ? :-) ihana ele ystäviltä, niin pieni, mutta sanoinkuvailemattoman tärkeä ja suuri!

peilikuva

voi miten ihania kuvia! nauti reissusta ja koita koota itsesi jälleen siellä lämmössä. Voiko noin edes sanoa? Samapa tuo kai :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram