Täällä ollaan juuri tekemässä lähtöä Lahteen päin. Tarkoituksena tosiaan käydä katsastamassa Summer Up – festivaalien meininki.
Kun sieltä ollaan selvitty sunnuntain puolelle, lähdemme suoraan ajamaan ystäväni mökille, missä rentoudumme muutaman päivän ajan n. 15 ystävän voimin.
Eli vähän veikkaan, että makoisat yöunet, kirjan lukeminen riippumatossa, hiljainen luonto ja muunlainen vastaava rentoutuminen jää hieman vähemmälle sittenkin.
Olen ajastanut teille muutaman postauksen tuoksi ajaksi, koska mökille nyt sopii tietokone yhtä paljon kuin auton varaosat tiskikoneeseeni (missä isäni ihan oikeasti oli ne kerran pessyt). Mitenköhän tuokin nyt tuli mieleeni yhtäkkiä, mutta joka tapauksessa. Ihanaa lauantaita kaikille ja minä kyllä vierailen blogin parissa ja instagrammissa puhelimellani päivittäin – olen sen verran riippuvainen tästä – mutta uppoudun koneelle normaaliin tapaani sitten vasta ensi viikon puolessa välissä.

Instagram: @juliatoivola
Heippa! <3

Kommentit (12)

v.believeinyourdreams

Mukava tunnelma välittyy kuvien kautta, jälleen kerran! Vietä hauskat festarit ja rentouttava mökkeilyjakso. Mökkeily on yksi parhaista lääkkeistä stressinpoistoon- ainakin itselläni. ;)

t. Mrs V

:D

onko toi mis oot jonkun miehen kaa sun poikaystävä? tosi pelottavan näköinen, mut en mitenkään pahalla tarkoittanut:D:) hyvännäköinen pari ootte:)

Hanna

Mietin itsekin pari postausta sitten et oliko tää jäbä Jared Leto oikeesti?:D Jos on, niin miten ootte hänen kanssa saanu kuvia otettua?:)

Katariina

Ei mulla muuta kuin, että voisit varmasti järjestää mut sokkotreffeille Jaren kanssa! Haha, Jare on kuuma (#syypäämunhymyynmyös :D) ja niin oot säkin Julia, luonnonkaunis nainen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram