Näin koko yön unta maailmanlopusta. Ilkeä professori oli ajastanut maapallolle osuvan samanaikaisesti kymmeniä erikoispommejaan. Olin soluttautunut siivojaksi hänen labraansa ja yritin ylipuhua häntä luopumaan ilkeistä suunnitelmistaan. Onnistuinkin, kunnes hän vahingossa istui pomminsa laukaisevan kaukosäätimen päälle!

Näin iloisissa tunnelmissa minä siis juuri heräsin. Tein aamupalaksi smoothien ja yritin lukea lehteä, mutta pähkäilin vain koko ajan minne oikeasti pääsisin täällä pommeja suojaan. Tässä todellisuudessa minua tuskin pelastaisi ystäväni äänieristetty dj-auto- niinkuin unessani.
 

 

 

Olen katsonut aivan liikaa Jim D- maailmanloppu dokkareita.

 

Kommentit (7)

Kespe

mä oon niin kateellinen sun hiuksille! En tajua miten ne on noin tuuheet ja ihanat. :)

Anonymous

Jänniä noi unet :D Minusta olisi ihanaa nähdä useammin unia, tai ehkä näänkin, mutten muista niitä enää aamulla.

Anonymous

Oon saanu susta jotenkin tosi ihanan kuvan tän blogin perusteella, vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja lisäks oot tosi kaunis! :)

Julia

Kespe,Ne on vain sotkuiset ja takkuiset. Sitäpaitsi surkeassa kunnossa :DAnonyymi,Mangokuutioita (pakaste), banaani ja appelsiinimehua. Hyvää!Anonyymi,Unet on aika mielenkiintoisia tosiaan. Yleensä muistan selvästi kaiken, mutta välillä pistää kyllä miettimään että olenko jotenkin terve kun nään niin outoja unia :DAnonyymi,Kiva kuulla :) Kiitos paljon.Ninni,Mulla on joo luonnonkiharat. Sellaiset oudot ja aina ihan väärästä kohtaa kihartuvat :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat