Kun lentokenttäpenkeillä oltiin nukuttu niskat jumiin, mahassa turposi kolme bratwurstia ja lentokoneleipä oli oikein hehkeä olo liittyä siitä suoraan muun juhlakansan joukkoon.

Yhdeksänhenkisessä suomalaisporukassamme tallustimme sitten kohti uutta yökerhoa, mikä sijaitsi jossain kaukana rantakadun perus turistibaareista ja sehän sopi meille.
Paikallinen ystävämme oli järkännyt yökerhossa meille pöydät koreaksi ja eihän siinä kauaa mennyt kun väsymys vaihtui herttaiseen humalaan ja turvonneet jalat tanssikelpoisiksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siinäpä pitkästä aikaa erittäin hauska ja hieman sekavahko ilta. Jopa laiskaLauri- joka ei yleensä juo kuin yhden kaljan innostui juomaan shotteja ja drinkkejä kilpaa meidän muiden kanssa.
Valokuvat joutuivat käymään läpi rankan sensuurin. Olin nauraa itselleni pissat housuun selailtuani yli sataa sekavaa kuvaa (sen siitä saa kun jokainen haluaa vurollaan lainaa kameraani mukavassa muutaman promillen humalassa) ja mietin miten mahdottoman noloilta olemmakaan ulkopuolisten silmin näyttäneet.
No, sellaista sattuu.

Kommentit (19)

Suvi

Mulla oli jostain syystä suuria ongelmia ton otsikon tavaamisen kanssa..hunalaama..humalaamana..eiku humalanaama :D mutta ihanan iloisia kuvia!

Anonymous

Tää sun blogi on aivan ihana. Ja vaikka en kestä miten kaunis sä olet niin luen tätä silti aina, koska tää vaan on paras. Mulla oliskin yks semmonen toivepostaus. Sen nimi vois olla vaikka jätesäkki. Ihan vaan sillei et laittasit jätesäkin päälle. Luulen että se nimittäin todistais pointin mitä oon aina miettiny. Eli kaupat voi tyhjentää vaatteista mut se ei oo kuitenkaan välttämättä aina se mikä ihmisen tekee ulkoisesti kauniiksi, vaan se kuinka ihminen kantaa itsensä ja siis ihmisen olemus ylipäätään. Sekava selostus mut varmaan idea selviää. :)

Anonymous

olet kyllä ihan ehdottomasti yksi maailman kauneimmista naisista! siis ihan oikeasti, tää ei ole mitään mielistelyä vaan "karu" totuus ainoastaan :)mut tuolla sun nais-puoleisella kaverilla on nyt kyllä vähän turhan raskaat pakkelit :/

Anonymous

haha huvittavaa, mä mietin just yks päivä kuinka sä näyttäisit varmaan hyvältä vaikka jätesäkki päällä ja tossa ylempänä joku on oikein toivonu postausta aiheesta :D muttamutta upeita kuvia siis taas kerran -aina ei vaan mee nallekarkit tasan ;)

Julia

Liisa,Tommonen minijärkkäri mikälie on ollut useasti mukana, menee kätevästi laukkuunkin eikä ainakaan vielä ole onneksi mitään sille sattunut :)Suvi,Jep, olen itse hurjan ylepä että edes sain sen kirjoitettua oikein! Humalalaama, hunalamaana..Anonyymi,Hahaha :D Ihana. Ehkä voisin tehdäkkin sen, luultavasti tosin lopputulos ei olisi ennustamasi. Maustettaisiin sitä vielä vähän väsymyksellä, meikittömällä naamalla ja sekaisella tukalla. En siis tosiaankaan aina näytä kivalta. Kiitos kuitenkin mielettömön piristävästä kommentista :)Lara,Kiitos paljon.Anonyymi,Niin on! Ei ole blogia hänellä :)Reetta,Kyllä! :)Katya,Ihana kuulla, kiitos erittäin paljon.Anonyymi,Voi kiitos! Mielettömän ihanasti sanottu. Tosin tänne päätyy vaan ne "hyvät" kuvat. Todella rumia päiviä ja kuviakin löytyy :DAnonyymi,Olen kysynyt lupaa vaan kuvien julkaisemiseen, en muuhun, joten jätän tähän tälläkertaa vastaamatta :)Anonyymi,Nyt tekisi oikeasti mieli pukeutua siihen säkkiin ja katsoa miltä oikeasti näyttäisin siinä :D Edelleenkin uskon että olette valitettavasti vääärässä :)Souphie,Kiitos :)

Anonymous

Ensinnäkin miks mua alkaa aina naurattaan ku luen sun postauksia? :D hyvällä tavalla siis! jotenki sun kirjotustyyli on hassu :D ja toisekseen miks jotkut on siunattu tommosella pituudella! itte kärvistelen 157senttisenä ja 14sentin koroillaki oon muita päätä lyhyempi! Mutta totta puhuakseni oot näyttävä nainen. tätä kysytää varmaan liian usein mutta ootko miettiny mallin uraa? en oo nähny teitä ikinä livenä mutta ootte varmasti upeen näkönen pari:)

Anonymous

siis mitä ihmettä tossa sammakonkudun näkösessä jutussa on tossa vikassa kuvassa :D:D:D

Julia

Anonyymi,Se on hyvä että naurattaa. Yritän pitää kirjoitustyylin mahd kepeänä ja rehellisenä, ettei ihmiset nukahda siellä ruudun toisella puolella :D En ole miettinyt mallinuraa oikeastaan koskaan tosissani. Ennen olin aivan liian ujo ja nyt liian vanha jo haha.Anonyymi,Mulle tulee siitä taas mieleen paloiteltu mustekala :D Se taisi olla jonkinnäköinen mojito variaatio?

Anonymous

Huh huh.. Eksyin sun blogiin.. 4 tuntia meni lueskellessa sen kokonaan läpi =D Oot ihan mahtava tyyppi ja överikaunis ja sun poikaystävä on syötävän ihana <3 ei mulla muuta..

Julia

Oona,Kiitos paaljon!Anonyymi,Aaapuaaa!! Ihan älytöntä, miten jaksoit! Kiitos mielettömästi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat