Päällä Lissabonista ostamani housut ja kengät.
Housut ovat aivan ihanat ja kätevät arki- sekä juhlakäyttöön. Nähtäväksi vaan jää onko niiden elinkaari kovinkaan pitkä. Housut on nimittäin ostettu vaateketju Bershkasta ja muut aiemmin Bershakasta hankkimani vaatteet ovat joko kutistuneet pesussa minimaalisiksi, tai menneet rikki naurettavan lyhyessä ajassa.

Sen sijaan, että olisin järkevä kuluttaja ja välttäisin näitä huonolaatuisia vaatteita, menenkin ja ostan niitä kahdet, jotta ensimmäisien mennessä rikki minulla on vielä toiset (tosin eri väriset) samanlaiset käytettävänäni.
Hups, mutta tämän kerran. Olen etsinyt vastaavia housuja jo liian pitkään.
 

 
 

Kommentit (8)

Sanni

housut hyvat. Ainaki niin kauan ku ei mee rikki! :) ma kokeilin ton tyyppisia housuja tassa yks paiva, mut tammosen patkan paalle ei nayta ihan noin hyvalta...

Anonymous

olet niin hoikka, varsinkin ikäiseksesi:(<3kuinka pysyt hoikkana? minäkin haluaisin

Oc

Anonyymi,Voi kiitos :) No, siihen on monta tekijää. Geenit, pienet luut, ruokavalio ja liikunta :D Kyllä minäkin tästä vielä pyöristyn kun ikää tulee lisää

Oc

Essi, Ne on ja yllättävän mukavat! :)Sofiina, kiitos :)Tiia, Katsotaan kuinka pitkälle päästään :D haha, ehkä jos en pese niitä ollenkaan? :DAnonyymi,:)Sanni,pöhpöh, varmasti näyttää hyätä. Sitä katsoo vaan aina itse niin kriittisin silmin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram