Lentomatka meni hyvin ja nopeasti. Sain nukuttua yli puolet ajasta, vaikka heräsinkin kokoajan siihen, että oikean jalan polveani särki. Se kai tarkoittaa etten ole ihan nuori enää. Ei minulla ennen särkenyt polvia lentokoneessa.

Polvivaivoista viis, oli ihanaa monien vuosien jälkeen tallustella Singaporen lentokentällä, siellä on ihan oma tuoksunsakin! Mieleeni tulvahti vaikka mitä muistoja siitä kun olin siellä viimeksi kahdeksan vuotta sitten ihmettelemässä maailma, erikoisessa elämäntilanteessa, matkustamassa Balille ja jotenkin ihan hukassa. Jos minulle silloin oltaisiin sanottu, että olen kahdeksan vuoden päästä tässä tilanteessa en olisi uskonut, mutta ehkä olisin ollut jossain sisimmissäni kuitenkin erittäin helpottunut.

Kentällä meitä vastassa oli autokuski nimikyltin kanssa. Auto tosin oli lopun ryhmän käytettävissä, joten nousimme taksiin ja opas höpötti koko matkan kaikkea, mutta minä en voinut keskittyä kunnolla kun tuijotin vain ikkunasta Singaporen vihreää metropolia.

Vihreää oli myös meidän hotellissamme. Konkreettisesti, sekä ajatuksen tasolla. ParkRoyan on Pickering oli jättimäinen hotelli, mitä ympäröi useita puutarhoja? Puita katolla, seinissä ja puinen huonekin. Tai no ainakin melkein.
UPEA, ei oikein voi muuta sanoa.

 

Vaikka olinkin illalla hotellille takaisin saapuessani rättiväsynyt, en voinut vastustaa kiusausta ottaa huoneesta hieman iloa irti, joten laskin itselleni vaahtokylvyn.
Vaahtokylpy, lasi viiniä, kirja ja nuo maisemat. Pienet (tässä kohtaa isot) nautinnonhetket <3 Hyvin onnellinen tyttö.

Mutta nyt nukkumaan. Huomenna ohjelmaa klo 9.30 – 23. Jos ehdin, tulen kuitenkin vielä kirjoittelemaan teille huomenna loput tästä ensimmäisestä illasta.

Kommentit (15)

Camilla

Upealta näyttää! Olen itsekin talvella suuntaamassa Singaporeen ja mietittiin myös tuota hotellia. Päädyttiin kuitenkin hieman erikoiseen ratkaisuun ja yövytään kahdessa eri paikassa, yhdessä upeimmista hotelleista ja lisäksi murjuisessa hostellissa. :D Vitsi, en malta odottaa kaikkia sun reissupostauksia ja matkakuvia!

http://camillan-live-love-learn.blogspot.com/

Hanna

Olen käynyt Singaporessa useita vuosia sitten, se oli kyllä mielenkiintoinen ja upea maa! Kävin Sentosassa, eläintarhassa ja vähän muuallakin. Toi hotelli näyttää aivan uskomattomalta!

Pihla

ääää ääää ää! Onnea vielä tosta mahdollisuudesta<3 UPEAAA! En jaksa odottaa lisää kertomuksia tuolta

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kaikille kommenteista. Hotelli on tosiaan ollut älytön pelastus todella pitkien päivin jälkeen, eikä haittaa päivien pituus ollenkaan kun voi rojahtaa tähän mitä pehmeimpään sänkyyn ja katsella noita maisemia <3

Taru

Ihania kuvia! Olen käynyt Singaporessa kolme kertaa ja on se kyllä aivan ihana maa! Paljon nähtävää ja ostoksilla käyminen on aivan parasta. Singaporelaiset rakastavat shoppailua ja sen kyllä huomaa kaupoista ja miten ostoskeskuksiin panostetaan. Parhaimmat nähtävyydet ovat ehdottomasti Orchard Road, eläintarha, Marina Bay Sands ja Sentosa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram