Käytiin eilen turistibussikierroksella. Leina on halunnut aina tehdä niin ja niinhän me sitten teimme.
Kaksikerroksinen bussi tuprutteli menemään Helsingin mukulakivillä, puiden lehdet osui päähän ja kuulokkeista kuulit miten Yrjönkadun uimahallissa uidaan alasti, miten Alvar Aallon Finlandia taloon suunnittelema vino katto ei ollutkaan niin käytännöllinen ratkaisu ja että Linnanmäellä on esiintynyt Paul Anka.

Tiesin melkein kaiken mitä minulle Helsingistä kerrottiin, olin myös nähnyt jokaisen rakennuksen miljoona kertaa paremmin mitä pääsin bussin kyydistä näkemään, mutta silti se oli jotenkin aika kivaa. Aurinko paistoi ja Helsinki oli kaunis.

Kierroksen jälkeen kävimme täyttämässä kultturellit mahamme teatterin salaateilla, mistä päivä jatkui vielä Hakaniemen palloiluhallissa sulkapallon perässä juosten.
Kouluaikoina rakastin sulkapalloa, mutta en ole pelannut sitä sen koommin. Jos mahdollista, tykkäsin siitä nyt vielä enemmän. Voisin ottaa tämän tavaksi. Kerran viikossa tunti sulkapalloa.
Kipeät lihakset aamulla kertoivat, että se on myös ihan rankkaa treeniä.

Oli kiva päivä.

 

Kommentit (15)

Elena

Se on välillä kivaa kattoo Helsinkii turistin silmin ja leikkiä ettei tiiä Helsingistä mitään :D hauska postaus!

Jinna

Mä oon aina kanssa halunnut käydä turistibussissa, huvikseen vaan ja nyt on melkein pakko! :)

Kärty

Perseestä koko sulkapallo! Niin haaveilin yhteisestä parisuhdeajasta terveen liikunta-aktiviteetin parissa ja eikä mitä; Jesse ei liikkunut mihinkään "koska sä lyöt koko ajan tähän keskelle" mun tyttövoimien vuoksi ja mulla oli kaks päivää oikea käsi kipeänä. Hirveen kiva olla toimistotöissä. Samperi :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahahahahhaah :D Voi eeei !!!
Mullakin on vain oikea puoli ruumiista (koko oikea puoli sormenpäistä nilkkoihin) kipeänä. On vähän hassu olo. - Mitä se vasen puoli teki koko pelin ajan?

Aino

Onko tolla sun ystävälläsi blogia? Sun blogisi on yks mun lemppareita, jatka samaan tahtiin :)!

Minä

Sun kaverisi taitaa olla miss-helsinki kilpailuissa :) täytyy sanoa että siitä kärkikolmikosta se yksi on ihan lapsellinen joten ei ole voitto Leinalla kaukana :) (tämän voi käydä todistamassa seiskan haastattelusta seiska-tv:ssä) Ihmettelen vain miksi et ole itse osallistunut samoihin kisoihin??Tai kenties ihan missikisoihin??

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei minusta olisi siihen sitten millään :D
Siksi nostankin hattua Leinalle että sillä oli rohkeutta ja pokkaa mennä, minä en tosiaan pystyisi.

laila

olen tässäjo pitkän hetken tutustunut sun blogiin, päädyin tänne ihan sattumalta... olet jotenkin niin erillainen kirjoittaja kun kaikki muut ja tyylisi on erittäin inspiroiva. mua kiinnostaa mitä sä teet työksesi vai opiskeletko ? ja onko mahdollista saada kotipostauksia? ellei niitä sitten tule täällä vastaan :D ja ota jokupvä kuva sun laukun sisällöstä, mitä kaikkea turhaa-väähemmän turhaa kuljettelet mukanasi??

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram