Miten hauska vempain. Siis, voi että kun en pääse tämän yli :D
Sen lisäksi, että se on todella kätevä, se aiheuttaa minussa hyväntuulista hilpeyttä pelkällä ulkomuodollaan.
 

 

En vaan saa päähäni millään, mitä eläintä tämä mustekalan lisäksi muistuttaa! Auttakaa jos saatte älyväläyksen.
Koen suurta tarvetta vempaimen nimeämiselle. Se on liian hauska ollakseen vaan vempain. Niin ja kamerajalusta ei tule kuuloonkaan.
 

 

 

 

Eikö ole kätevä? Kävelin tämän ohi verkkokaupassa ja hetken sitä hypisteltyäni ja naureskeltuani jätin sen siihen. Olin jo kassalla, kun oli pakko kääntyä takaisin ja mennä harkitsemaan sen ostoa.
Päädyin siihen tulokseen, että 50euroa tästä on aivan liikaa ja palasin takaisin kassalle.
No, kolmas kerta toden sanoo- Juoksin vielä kerran takaisin jälleen harkitsemaan ja siinä vaiheessa minusta alkoi jo vakavasti tuntua siltä, että jos en tätä nyt osta juoksen ehkä kokopäivän verkkokauppaa päästä päähän.
Kamerajalustathan ovat kalliita, tämä oli sentään halvin kaikista ja ansaitsee Laurikin välillä taukoa kuvaamisesta.
-Oikeasti  Lauri on nyt hieman mustasukkainen tälle.

 

 

 

 

 

 

Olen hihitellyt jalustalle koko tämän postauksen teon ajan. Sanokaa nyt tekin, että se on huvittava tai muuten tunnen itseni todella yksinkertaiseksi.

 

Kommentit (18)

viveka

Täällä toinen yksinkertainen hihittelee kyyneleet melkein silmissä:) Umpisöpö jalusta :D

Anonymous

no onhan se nyt hassu :D ja varsinkin kun tietää, että sen on joku juurikin kehitellyt bloggaajia silmällä pitäen. ;D

Julia

Viveka, JES :DAnonyymi, bloggaajan unelma!Anonyymi, niin on. En tiedä miksi mulle tulee siitä ihan jotkut koiranpentu vibat :DEssi, olen nyt muutaman päivän jälkeen vielä vakuuttuneempi sen kätevyydestä. Ihan huippu!

AnsQ

Mä näin tollasen valkokuvaja-kaverilla ja nauroin että mikä toi nyt on olevinaan :D Mutta selvästi kätevältä tuo vaikuttaa! Jos sitä ebaysta tilaisi, niin pääsisi vieläkin halvemmalla :p

Julia

Varmasti saisi. Digikameralle sama jalusta oli 20€. Se on vielä ihan ok hinta :) mutta on kyllä niin kätevä ja helposti mukana kuljetettava, että ei pysty kaduttamaan :D

Anonymous

Eikä,toi on ihan must have-hankinta! :-D Voin niin jo nähdä ohikävelevien ilmeet kun viritän tuollaista puuhun tai tolppaan..

Julia

Anonyymi, JUST se oli se mitä hain! :D haha, kiitos nyt sain mielenrauhan.Anonyymi,Mullakin kävi mielessä, et tänhän kanssa pitää mennä ulos hämmentämään ihmisiä :D

Anonymous

Mulle tulee mieleen ET. Piti vielä muistinvirkistykseksi googlettaa ET:n kuvia ja pitäydyn edelleen tässä. Lisäksi se tuo etäisesti mieleeni myös kirahvin, apinan, ameeban, meritähden, kykloopin ja lukin. Vempain on erittäin koominen, persoonallinen, suloinen ja myös hyvällä tavalla pelottava :D Minusta se vaikuttaa "elävältä" ja jotenkin ihmismäiseltä. Kun siihen istuttaa kameran, se saa aivot ja silmän ja lähtee juoksemaan ja kiipeilemään noilla luikurijaloillaan. En saa ehkä nukuttua ensi yönä, kiitos vaan :D

Julia

Yanna,No sulta en odottanutkaan mitään muuta :DNatalie,Pakko kannattaa.Merja, Kiitos, kiva että tykkäät :)Anonyymi,Sekin :DAnonyymi,ET, Ameeba ja lukki :D hahhaha, pahoittelen jos meni yöunet. Mustakin se on "elävän" tuntuinen. Varsinkin kun Lauri ei pysty pitämään näppejään erossa siitä ja aina kun oon siististi jättänyt sen vaikka pöydälle, löydän sen jostain ihme asennosta roikkumassa ties mistä :D Jep, luulen että tää tulee myös mun uniin kohta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram