Täällä kun olen päivitellyt hm:n bikinitarjontaa jos muutamaan otteeseen, niin päivittelenpä pikaisesti vielä kerran!
Huomasin hm:n sivulle rantautuneen muutamia uusia, huomasin, myös että nämäkään eivät ole mieleisiä.
Ei vieläkään. Ei vaan nyt osu eikä uppoa, ei millään.

Muuta mukavaa- jokseenkin aika peruspuuroa kyllä, mutta mukavaa vaatetarjontaa löysin.
Alarivit ovat täysin tervetulleita kaappiini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (20)

Anonymous

Mä olen ollut niin pettynyt hm:n bikinitarjontaan, että oikein suututtaa! Ei kyllä muualtakaan vielä löydy mitään kivaa :((

Essi:)

Kannattaa katsoa nellyn biksuja. :) ite tykkään niistä todella paljon, mutta kyllähän niissä se hinta eroaa pikkasen niistä hm:n hinnoista.

Queen Ariel

Tuo valkoinen mekko on upea.:-) Etköhän sieltä Amerikasta löydä mitä mahtavampia bikineitä!:-)

Julia

Katseltu on :) Bikinit on vaan vähän sellaiset, että niitä on pakko kokeilla ensin kun ostaa. Aika harvat istuu ja koot vaihtelee. Siksi en ole uskaltanut vielä Nellyltä bikinejä tilailla vaikka kivoja kyllä on.

Julia

Myös minun suosikkini ehdottomasti :) Juu siellä sitten tyhjennetään victorias secretit sun muut!

Iltsu

Mä tykkään noista tokanrivin vasemmanpuoleisista bikineistä ;) Mutta tosissaan joo noi vikojen rivien vaatteet on tosi hienoja! :)

Anonymous

Tulipas tässä nyt mieleen, että oon tilannut H&M:ltä kolmet uudet bikinit ja niistä yläosista kaikki on ollut aivan älyttömän pieniä. Ja ihan selkeyttäjänä, voisin kutsua omaa etumustani lähinnä kahdeksi säälittäväksi hyttysenpistoksi, mutta jouduin loppujen lopuksi ottamaan koon 40 yläosan kaikkiin bikineihin?! hmmm. En sitten tiedä, onko muilla ollut samaa ongelmaa?

Essi:)

Niin, en itsekkään ole tilaillut Nellyltä vielä, mutta jos en mistään muualta löydä, on se kai pakko :D ja olen aivan samaa mieltä tuosta että bikineitä on vähän pakko kokeilla ennen kuin ostaa. Mutta voihan ne aina Nellylle palauttaa :) varsinkin nyt kun maaliskuun ajan on kaikissa ostoksissa ilmaiset toimituskulut :)

Pauliina

En sitten tiedä, mutta itse löysin aivan ihanat valkoiset pitsiset bikinit hennesiltä! Täyttä rakkautta :)

Kirsi

Olen huomannut saman ilmiön H&M bikineissä viime vuosina. Alaosista käy mulle aina koko 34 mutta vaikka minullakaan ei tuota rintavarustusta ole enempää kuin 70A/B verran niin joudun ottamaan bikinien yläosista useimmiten jopa 38 koon...muilta merkeiltä kun yläosista sopiavia on useimmiten 34-36 kooot.

Alice

Olen myöskin pettynyt H&M bikini valikoimaan, petyin verisesti koska joka vuosi odotan niitä kuin kuuta nousevaa. Nellyllä on niitä piecesin uikkareita jotka ovat pakkauksissa "yläosa S ja alaosa S", itse kun tarvitsen alaosan 34 ja yläosan 42/44. Wonderbra:lla oli hyvä valikoima mutta oli se hintakin hyvä:)- Alicehttp://stylist-diaries.blogspot.com/

Anonymous

Onko sinulla ripsienpidennys aiheuttanut omien ripsien lähtöä? Minulla lähtee joka yö oman ripsen mukana pidennys :/

Anonymous

:D ripset uusiutuu koko ajan? totta kai oma ripsi irtoo, että uus voi kasvaa tilalle xD

Julia

Tietysti se vähän heikentää, mutta monta vuotta pidennykset on jo ollut ja omat on vielä kyllä ihan tallella ja nyt kun löysin todella hyvän uuden ripsipaikan ei lähde ripsiä juuri ollenkaan :) (ennen huomasin myös tätä, että tyynyliinalla oli ripsiä ja lavuaariin tipahti aina muutama, joissain omakin rispi kiinni).Eli, kannattaa kokeilla jos vaihtaisit paikkaa? Tai sitten kevyempiin pidennyksiin, jos sinulla ei jo ole ne. Voihan tietysti myös olla, että omat ripset eivät jaksa kantaa pidennyksiä ollenkaan jos niitä tippuu vielä tämänkin jälkeen huomattavasti.

Anonymous

i feel u, ei mullekaan uppoa. :( kuvioinnit ei mielestäni imartele rusketusta juurikaan. ei auta. nythän on neonvärit kuuminta hottia, missä ne on?

Anonymous

heippa julia, onko vinkkejä että minkä malliset bikinit sopis vähän isommille rinnoille? :D tai siis en tiedä onko mulla vaan niin roikkuvat rinnat (kiva näin parikymppisenä) mutta bandeau-yläosa ei kyllä jotenkin sovi mulle ollenkaan, vai onkohan mulla sitten vaan liian pieni koko... mutta oiskos vinkkejä?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat