Pyörähdin perjantaina H&M:n showroomilla katsomassa miltä näyttääkään paljon puhuttu HM:n ja Maison Martin Margielan yhteistyömallisto.

Upea.. se olisi varmasti jos minulla olisi enemmän silmää tällaiseen. Mutta hitsi kun ei ole. Enimmäkseen liikaa linjaa, muhkeutta, massiivisuutta ja kaikkea tuollaista hassua muotitalojen juttuja minulle – joka ei näköjään ymmärrä kuin hieman yksinkertaisemman päälle.

Onneksi joukosta löytyi tosin myös ripaus sitäkin.
Leveiden lahkeiden ja hanskalaukkujen lomasta nimittäin löysin minuakin (ehkä vähän liikaakin) miellyttävän mustan bleiserin (ensimmäisen vaatekollaasin oikealla), valkoinen jättineule näyttää myös mukavalta (toisen kollaasin keskellä) ja jostain kumman syystä tykästyin noihin käsirautoja/avainrengasta? muistuttaviin koruihin aika paljon.
Kyllä. Kovasti haluaisin tuollaisen käsikorun. Sen bleiserin kanssa!
Aina saa haluta.

Mallisto saatavilla 15 marraskuuta  

Kommentit (26)

Katya

Oikeesti voi terve, nyt ei kyllä ihan iske tää H&M:n mallisto :D Musta tollaset vaatteet sopii tasan sinne muotinäytösten lavalle, mutta ei ihan välttämättä ainakaan Suomen kaduille :D

Alice

Muutama takki ja nuo kengät on upeita, mutta cmoon, mikä toi tissiliivi paita on:D Aivan kamala, pieni pettymys tuo Maison Martin Margiela, odotin aivan erilaista:p

- Alice

jensu

No ei oikeen nappaa täälläkään noi vaatteet... Kengät kylläkin ehkä. Ainakin noi mustat saappaat ilman korkoa, mutta toisaalta kyllä ne korollisetkin. Täytyy varmaan käydä ihan huvikseen kokeilemassa. :D Niin ja se bleiseri oli kyllä ihana!

Ronnie

Aivan kamalaa, yöök. Ainoostaan suht siedettävä tosiaan toi villapaita, kaikki muu.. Ei kamaluus. Huhhuh, kuka tuollasta pukee päällensä 0_0

Nina

Tuohan on untuvatäkki-eikun siis takki!
Miksi on leotardissa rintsikat päälläpäin!
No kai ne parittomat hanskat on hyvä hyödyntää vaikkapa laukkuina.
Mutta taidan itsekin olla hieman valtavirtaisempi. Tämä meni vähän kuin moderning taiteet kanssa-- on se varmaan hienoa, mutta en tajunnut vaikka yritin kovasti.

xoxo Nina

ida

Hah ihanaa kun et muiden blogien tavoin heti ylistä näitä yhteistyö mallistoja! Tyhmäkin sen toteaisi et oikeesti aika kauheita ja mauttomia..tuntuu että ihmiset ja jotkut bloggaajat vaan ihailee kaikkea tollaista kuulostaakseen ja vaikuttaakseen yyber muotitietoiselta, vaikka sisimmissään ihmettelee itsekkin ;)
T-Gina tricotin kestokuluttaja

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Veikkaisin että meikäläiseltä olisi kyllä aika läpinäkyvää ihailla näitä lahkeita ja peittotakkeja :D
Nim. toinen GinaTricotin kestokuluttaja.

meitsi

Oooh! Muuten en lämmennyt, mutta tuo bleiseri on upea!! Kommentoit ettei kovin kallis, joten paljonko hintaa tulis tolle upeudelle? Jos istuisi hyvin päälleni niin voisi olla joululahja itselleni:p

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Muistaakseni se oli noin 100e
Kengät huitoivat jo siellä yli 300e paikkeilla eli niihin nähden ei niin kallis :D
Jos bleiseri on hyvää materiaalia ja täydellisesti istuva niin harkitsisin vakavissani minäkin kyllä. (jos on mahdollista edes saada tuota käsiinsä).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne on kyllä! Ne oli jännät kun luonnossa korkoa oli tavallaan tosi vaikea nähdä :D Hetki meni ennen kuin hahmotin sen olevan tuollainen läpinäkyvä palikka. Harmi, että on aika kalliit :(

Salla

Joo, yök. Eihän noissa oo mitään järkeä! Nuo sun mainitsemat asiat oli ainoat hyvännäköiset, ja nuo mustat saappaat oli kans ihan ok. Mutta kuka oikeesti laittaa peiton päälle takiksi?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat